Surpriză de proporții! Cine este noua iubită a lui Cuza de la Asia Express? În trecut EA a fost marea dragoste a unui milionar celebru

01 dec. 2021
Surpriză de proporții! Cine este noua iubită a lui Cuza de la Asia Express? În trecut EA a fost marea dragoste a unui milionar celebru

Cuza de la Asia Express și-a făcut o nouă iubită. Chiar dacă el și Emi nu au reușit să câștige premiul cel mare din cadrul competiței și au pierdut în fața lui Mihai Petre, asta nu înseamnă că pe plan personal lucrurile nu merg bine.

După ce s-a despărțit de Ramona Olaru, Cuza nu a mai fost văzut în compania altcuiva, cel puțin până acum. Concurentul de la Asia Express a suferit destul de mult după ce a rupt relația însă acum are pe cineva special, iar numele ei nu-l vom face public pentru că aceasta nu dorește să devină cunoscută.

Noua iubită a lui Cuza de la Asia Express este superbă, iar de curând, cei doi au fost surprinși la un restaurant din Capitală, unde au celebrat ziua de naștere a unei prietene. Paparazzii i-au fotografiat. În imaginile surprinse, cei doi păreau extrem de apropiați, așa că mai rămâne doar să vedem dacă vor face publică sau nu relația, căci până la momentul actual, Cuza nu a vorbit despre nicio iubită, dar nici nu a negat vreun zvon.

Înainte de a-l cunoaște pe Cuza însă, se spune că iubita lui ar fi format un cuplu cu un celebru milionar. Este vorba despre Radu Timiș Jr, băiatul omului de afaceri Radu Timș care deține CrisTim. Doar că aceasta infirmă zvonurile apărute în mass media. Fosta iubită a regelui mezelurilor este o anume Giulia.

Cuza de la Asa Express a suferit după Ramona Olaru

Bruntea supervă este prima apariție feminină din viața lui Cuza. După Ramona Olaru, concurentul de la Asia Express nu a mai fost văzut în compania altei femei.

El a mărturisit că a trăit o frumoasă poveste de dragoste, însă cei doi au ajuns să își dea seama că nu se potrivesc, având viziuni diferite. Mai mult de atât, Cuza mai povestea că au ajuns în stilul în care să se contrazică constant, motiv pentru care despărțirea a ajuns să fie singura soluție pentru ca ambii parteneri să fie fericiți.

”O relație foarte frumoasă. Nepotrivire de caracter, la propriu. Aveam fiecare viziuni diferite, inclusiv despre masa asta. M-am îndrăgostit de opusul meu și fix asta a fost povestea. Aveam păreri diferite în aproape orice, lucru care a provocat conflicte.

Niște neînțelegeri, niște confruntări, din nimicuri. Stăteam și ne contraziceam până când ne lua somnul.Cam asta a fost. Păstrăm legătura, ne vedem în fiecare duminică, lucrăm împreună în continuare. Relația a rămas una umană, una profesională și una de bun simț și respect, chiar dacă intensitatea despărțirilor și suferința a fost una puternică”, a povestit Cuza.