Surpriză imensă! Cine va intra în concurs la Asia Express începând de duminică? Apariție complet neașteptată

29 oct. 2021
Surpriză imensă! Cine va intra în concurs la Asia Express începând de duminică? Apariție complet neașteptată

Asia Express continuă să vină cu tot mai multe surprize pentru public. Ultima etapă din Giorgia va însemna un concurent în plus sau mai bine zis o apariție complet neașteptată în show. Eliza și Cosmin Natanticu, echipa care a scăpat ca prin urechile acului de eliminare va fi însoțită.

Pentru că piatra destinată lor a fost verde și au rămas în continuare în concurs li se va alătura un invitat surpriză care îi va însoți pe tot parcursul traseului.

”O fi vreun model? Cineva important? Nu știam ce ne așteaptă, dar știam ce îl așteaptă pe Natanticu. Va fi foarte interesant”, spun cei de la Antena 1. Prezența unui invitat surpriză în Asia Express nu se va rezuma doar la asta căci, dacă Eliza și Cosmin vor ști să își joace cărțile cum trebuie, personajul s-ar putea dovedi un real ajutor pentru cei doi.

Ce rol va avea acesta și care va fi reacția vedetelor atunci când vor afla despre cine este vorba, telespectatorii Antena 1 pot urmări duminică, de la 20:00: ”M-au trecut toate căldurile!”, va fi reacția Elizei, care se arată foarte șocată.

Cine va fi eliminat de la Asia Express?

Pe Drumul Împăraților va urma încă o etapă tensionată, cea de-a șaptea. Traseul cursei va fi unul complicat, iar vedetele vor trebui să asculte și să respecte absolut toate indicațiile Irinei primite prin stație, pe o hartă cu multe necunoscute, opriri și misiuni.

Răsturnările de situație își vor face apariția în ritmul amețitor al unei întreceri strânse către prima imunitate, miză extrem de importantă în această ultimă etapă din Georgia. Una dintre misiunile săpămânii le va provoca pe vedete să deguste sortimente din vinul local, ca mai apoi să le recunoască și să le pună într-o anumită ordine.

Ca de obicei, și jocul de amuletă difuzat duminică seară pe Antena 1 va pune în joc 1000 de Euro și posibilitatea obținerii unui avantaj prețios în cursă, iar cele trei echipe ce îl vor disputa vor avea parte de o probă în care fizicul și psihicul le vor fi testate.

Cum se vor descurca vedetele într-o nouă etapă pe Drumul Împăraților, telespectatorii Antena 1 pot urmări duminică, de la 20:00, luni, marți și miercuri, de la 20:30, doar la Asia Express.