Surpriză mare! Ce studii și ce vârstă are Robi din Las Fierbinți? Cum a devenit super viral actorul Leonid Doni

10 ian. 2022
Surpriză mare! Ce studii și ce vârstă are Robi din Las Fierbinți? Cum a devenit super viral actorul Leonid Doni

Robi este unul dintre personajele cele mai îndrăgite din serialul ”Las Fierbinți” de la Pro TV. Actorul care-l joacă, Leonid Doni, a reușit să atragă simpatia telespectatorilor datorită talentului său.

Îl vedem mereu la Pro TV interpretând personajul lui Robi, polițistul din serialul ”Las Fierbinți” și de fiecare dată ne uimește cu talentul de care dă dovadă.

Pentru a putea ajunge unde este acum, Leonid Doni, născut pe 6 octombrie 1978 la Oradea, Robi a trebuit să aibă studii în actorie. Așadar, el a terminat Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică din București.

În prezent, Robi lucrează la MediaPro Pictures Official și joacă, în paralel, și la Teatrul de Comedie din Capitală.

Monologul cu care Robi i-a impresionat pe toți

Talentul lui a putut fi observat cu ușurință în episodul special de Crăciun. Robi a avut un monolog care a devenit imediat viral pe rețelele de socializare, fiind apreciat de majoritatea telespectatorilor.

În episodul special de Crăciun, Robi a reamintit oamenilor care este cel mai important aspect de luat în calcul în perioada sărbătorilor de iarnă. De asemenea, el a reușit să îi facă pe oameni să realizeze cât de important este să dăruiești.

”Voi nu vedeţi cât de săraci suntem? De ce să fim şi răi? Măcar o dată pe an să vă văd şi eu că vă bucuraţi de ceva! Eu ştiu că n-aveţi bani pentru cadouri noi, nici eu nu am, dar din ce avem vechi, putem să dăm ceva ce avem în plus. Dom’ primar, să nu fiţi supărat pe primarul de la Dridu că a făcut nu ştiu ce brad de nu ştiu câţi metri!

Ştiţi ce a făcut el, de fapt? A dat sărăcia cu sclipici şi aşa fac toţi primarii care ne pun luminiţe. Păi asta ne trebuie nouă, luminiţe? Nu! Noi trebuie să fim mai buni unii cu alţii, din ce avem să dăm ceva, să ne ajutăm noi între noi că Moş Crăciun ne-a cam uitat pe noi, ca ţară”, se arată într-o bucată din monologul său.