Țara în care se mută Anamaria Prodan definitiv. Pleacă din România și nu va rămâne nici în Dubai. Decizia este finală

14 nov. 2021
Țara în care se mută Anamaria Prodan definitiv. Pleacă din România și nu va rămâne nici în Dubai. Decizia este finală

Anamaria Prodan trece printr-o perioadă tensionată din cauza divorțului, mai ales după ce a aflat că Laurențiu Reghecampf va avea un copil cu noua parteneră. Pusă în această situație, impresara a luat o decizie radicală și s-a hotărât să părăsească România.

Decizia se pare că este una definitivă, după cum mărturisește chiar ea. Deși pare o decizie pripită, Anamaria Prodan e hotărâtă să își ia copiii și să plece din țară și se pare că nu la Dubai, așa cum s-ar crede.

Copiii, prioritatea numărul unu

În prezent, prioritatea ei sunt cei mici, dar și cariera profesională, după cum a spus într-un interviu pentru emisiunea „Teo Show”. De asemenea, ea este convinsă că nu va rămâne singură, va căuta în continuare fericirea în viață și vrea să se mărite.

„Am stat de vorbă, nu știm exact ce s-a întâmplat, dar vom afla, luăm lucrurile încet așa cum vin și trăim frumos pentru că atunci când iubești un om, îl lași să facă ceea ce îl face pe el fericit și alegerile noastre dacă sunt ieftine, plătim scump. Cu siguranță, el se vă trezi, va caută să vadă ce s-a întâmplat și de unde au venit lucrurile astea în viața familiei lui. Dacă nu se va trezi, în altă viață când va veni, va repara greșeala și uite așa. Dacă se vă trezi, nimeni nu o să rămână nepedepsit. Nimeni care a stat în spate și și-a dorit și acum se bucură pe toate terasele din București. Nu are de ce să se bucure pentru că cine râde la urmă, râde mai bine. (…) Știu că nu o să rămân singură, o să caut fericirea toată viața și o să mă mărit”, a declarat Anamaria Prodan.

Unde vrea să se mute Anamaria Prodan

Surprinzător, Anamaria Prodan a decis că nu mai vrea să stea în România și împreună cu copiii ei vrea să părăsească țara definitiv. Copiii ei își doresc să fie toți fericiți și impresara consideră că cel mai bine este să se mute în America. Cu toate acestea, nu vor evita să vină și în Dubai din când în când.

„Copiii mei își doresc foarte mult, mi-au zis, mami trebuie să fii fericită, noi să fim fericiți lângă ține. Noi o să ne mutăm în America, dar o să stăm și în Dubai. Bebe o să meargă pe urmele surorilor lui care la 14 ani au făcut Boarding School în America.

El își dorește să plece pentru că lumea e rea, copii sunt răi, oamenii vorbesc și mai bine pleacă. Vrem să trăim frumos fără să dăm peste niște neaveniți care vin să comenteze și fără scoală”, a declarat impresara.