Theo Rose i-a cerut lui Culiță Sterp o sumă imesă pentru a-i cânta la botez. Ce reacție uluitoare a avut imediat celebrul manelist

27 oct. 2021
Theo Rose i-a cerut lui Culiță Sterp o sumă imesă pentru a-i cânta la botez. Ce reacție uluitoare a avut imediat celebrul manelist
Thoe Rose

De când s-a apucat să cânte manele, Theo Rose este pe val. Aceasta a debutat în forță în acest gen muzical în urmă cu un an cu o piesă alături de Bogdan de la Ploiești. Fără tine a strâns peste 86 de milioane de vizualizări și a stat foarte mult timp pe locul 1 în trending Youtube. Culiță Sterp și-a botezat zilele trecute băiețelul și a vrut ca în cinstea acestuia să dea o petrecere de neuitat.

Astfel că a organizat un eveniment grandios cu peste 250 de invitați, care au fost încântați de maneliști cu greutate. Tzanca Uraganu, Bogdan de la Ploiești și Theo Rose au fost printre cei care au urcat pe scenă. Și nu pe gratis. Ei au avut un onorariu imens.

Conform mai multor surse, Culiță Sterp ar fi scos din buzunar câte 7.000 de euro pentru fiecare. În plus, a vrut să respecte și tradiția și a venit cu teancuri de bani pe care i-a împărțit maneliștilor.

Botezul a fost unul în care toată lumea s-a simțit bine, iar plicurile lăsate după petrecere au fost foarte generoase. Însă la final, Culiță Sterp ar fi ieșit puțin pe pierdere, la fel ca și Liviu Vârciu.

Culiță Sterp a ieșit în pierdere la botez

Se pare că manelistul ar fi plătit pentru botez 40.000 de euro și ar fi scos de la masă doar 35.000 de euro, însă nu a avut niciun regret. El nu a dorit să facă un eveniment din care să scoată profit, ci unul de care să-și amintească mereu cu plăcere.

Nașii micuțului Milan au fost Ileana și soțul său, care și ei și-au îmbogățit de curând familia cu un bebelu. La petrecere au fost invitați și foști concurenți de la Survivor România printre care Irisha, Sorin Pușcașu și Andrei Ciobanu și iubita lui, Marilena Ciucurean.

Marele absent a fost Jador, care a spus că nu a putut să ajungă la botezul prietenului său pentru că a avut de cântat în altă parte și nu putea să nu fie serios. Un motiv ar putea fi și faptul că acesta nu a fost invitat să cânte pe bani la eveniment, așa cum s-a întâmplat în cazul celebrilor Theo Rose sau Tzanca Uraganu.