Theo Rose, mărturii despre calvarul prin care a trecut. Bărbatul care îi luase mințile. Ce a fost dispusă să facă pentru el

01 nov. 2021
Theo Rose, mărturii despre calvarul prin care a trecut. Bărbatul care îi luase mințile. Ce a fost dispusă să facă pentru el
Thoe Rose

Theo Rose cântă de la 5 ani, dar marele succes l-a atins la 23, după ce s-a apucat să cânte manele. Debutul ei în acest gen muzical l-a făcut practic alături de Bogdan de la Ploiești, cu care a scos o piesă care a ajuns în trending Youtube pe locul 1 încă din prima zi. Peste 80 de milioane de vizualizări înregistrează melodia Fără tine.

Theo Rose este astăzi una dintre cele mai de succes artiste din România. Are și un tarfif considerabil per concert. De exemplu, pentru prestația ei de la botezul lui Culiță Sterp ea ar fi primit nici mai mult, nici mai puțin de 7.000 de euro.

Theo Rose este și foarte frumoasă, motiv pentru care bărbații roiesc în jurul său. Doar că ea este într-o relație cu Alex Leonte, nepotul lui nea Marin, de aproximativ patru ani. Cei doi locuiesc și împreună, dar nu se gândesc încă la nuntă, cu toate că trăiesc ca o adevărată familie.

”E, cu cât mă întreabă lumea mai des, cu atât mie îmi vine să stau mai mult departe de subiect (nr. nunta). Avem patru ani împreună, suntem ca o familie. Ăsta e doar un pas pe care l-am face doar atunci când o să avem condiții bune pentru așa ceva”, a dezvăluiu Theo Rose, când a fost invitată în emisiunea Acces Direct.

Bărbatul care îi luase mințile lui Theo Rose

Înaintea poveștii de dragoste cu Alex Leonte, artista a fost foarte îndrăgostită de un tânăr din Timișoara de etnie romă. Avea doar 18 ani, când nimic nu mai conta pentru ea, doar el. Iubire a durat aproximativ un an și asta pentru că relația devenise una foarte toxică. Îi făcea mult rău și din fericire a reușit să se oprească la timp.

Theo Rose a recunoscut, însă că era dispusă la foarte multe pentru bărbatul respectiv. Povestea celor doi a durat aproape un an, pentru că spune artista totul se transformase în ceva toxic.

„La focul acela aprins, eram în stare să fac multe chestii. Noroc că sunt foarte mândră și demnă, ca femeie, și în momentul în care s-a terminat, nu am dat niciun semn, nu am făcut nimic. Eu, în sufletul meu, m-aș fi dus după el, dar nu am făcut nimic”, a povestit Theo Rose la podcastul lui Damian Drăghici.