Umilință maximă! S-a aflat cine este celebra jucătoare de tenis cu care Ion Ion Țiriac a avut o relație de iubire înainte de Sorana Cîrstea

15 nov. 2021
Umilință maximă! S-a aflat cine este celebra jucătoare de tenis cu care Ion Ion Țiriac a avut o relație de iubire înainte de Sorana Cîrstea
Ion Ion Țiriac și Sorana Cîrstea

Înainte de Sorana Cîrstea, Ion Țiriac jr. a mai fost într-o relație de câțiva ani cu o cunoscută jucătoare de tenis. Toate acestea înainte de căsătoria și divorțul de Ileana Lazariuc. Despre cine este vorba și ce a spus despre relația cu băiatul fostului mare tenismen român.

Ion Țiriac jr. a fost căsătorit cu Ileana Lazariuc vreme de zece ani. Despre divorțul dintre cei doi s-a aflat în 2019, dar aceștia se separaseră deja cu doi ani înainte. Fostul cuplu are doi copii, pe Alexandru și Nicholas Noah.

Chiar dacă divorțul a șocat la vremea respectivă toată lumea mondenă, mai ales că nu s-a aflat imediat despre acesta, se pare că a fost unul de comun acord.

Cu ce tenismenă celebră s-a iubit Țiriac jr.

Cu trei ani înainte de a o cunoaște pe Ileana Lazariuc, fiul fostului mare tenismen român a fost într-o relație amoroasă cu jucătoarea de tenis Raluca Sandu. Acum în vârstă de 41 de ani, aceasta a povestit cu ceva ani în urmă despre relația cu Ion Țiriac jr., dar și despre alte relații din viața ei.

Cei doi se cunoșteau de opt ani de zile și au fost buni prieteni și au avut o relație vreme de doi ani de zile pe când jucătoarea de tenis avea 23 de ani. De asemenea, acesta a avut o căsnicie de opt ani de zile și cu omul de afaceri Ziv Telelman.

„Toate relațiile mele au fost reușite, n-am spus că am eșuat într-o relație. S-au sfârșit din diverse motive. Au fost toate relații de durată. Și cu Carlos (n.r. – Carlos Moya, tenismen spaniol), doi ani și cu Ion (n.r. – Ion Alexandru Țiriac) aproape trei.

Au fost diferite. Cu Carlos a fost așa, prima iubire. Eu aveam 17 ani, el avea 19 ani. Cu Ion putea să fie reușită, pentru că ne cunoșteam de 8 ani, am fost cei mai buni prieteni 4-5 ani. Dar au intervenit alte lucruri care au dus la ruptură. Dar cu el ar fi fost cea mai reușită relație” povestea sportiva pentru sursa citată, în 2003.