Vedeta Kanal D care a fost femeie de serviciu în Anglia. Acum este o mare divă și susține că are în conturi milioane

19 dec. 2021
Vedeta Kanal D care a fost femeie de serviciu în Anglia. Acum este o mare divă și susține că are în conturi milioane

Fanii emisiunilor de divertiment de la Kanal D sunt extrem de implicați, iar în momentul în care apare un nume nou în show-ul lor preferat, aceștia încep să-i caute prin trecut. S-a întâmplat și în cazul Nicoletei Dragne, cea care a fost ispită pe Insula Iubirii, reality show-ul prezentat de Radu Vâlcan la Antena 1.

Nicoleta Dragne a fost concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities care a generat cele mai multe controverse. Acesta a făcut multe acuzații la adresa colegelor sale și nu a ezitat să le pună la zid, amenințând mereu cu destăinuiri. Se pare că la un moment dat, producătorii Kanal D au considerat că este un pic cam mult, așa că tânăra a fost eliminată din competiție chiar în gala de sâmbăta seara.

A fost o surpriză, dar teoretic ea a primit cele mai puține voturi de la telespectatori. În pericol au mai fost Raluca Dumitru și Mellina, ambele salvate de la dezastru.

Nicoleta Dragne a fost femeie de serviciu în Anglia

Nicoleta Dragne a fost pusă la zid și de fani, care i-au verificat atent trecutul și au descoperit că în trecut aceasta a fost femeie de serviciu în Anglia. Vedeta susține că nu se rușinează cu asta și că într-adevăr acesta a fost primul pas spre succes. Pentru că apoi și-a deschis propria firmă de curățenie împreună cu iubitul ei de atunci.

Tot ea spune că așa a făcut și primul milion. Ulterior s-a despărțit de partenerul ei și a revenit în România, unde și-a deschis un magazin de haine online împreună cu sora ei. Ea are și un copil cu fostul soț al Mădălinei Pamfile, dar nu mai formează un cuplu nici cu el. Practic este o mamă singură, dar care susține că o duce foarte bine din punct de vedere financiar.

Visul ei a fost să se lanseze în televiziune, iar prezența ei la Kanal D în mod cert va fi ținută minte pentru că a generat multe subiecte de presă și probabil nu se va opri aici.