Vedeta pe care Horia Brenciu a curtat-o timp cinci ani. El a iubit-o mult, ea l-a respins

14 oct. 2021
Vedeta pe care Horia Brenciu a curtat-o timp cinci ani. El a iubit-o mult, ea l-a respins
Sursa foto: Facebook

Horia Brenciu este o persoană discretă cu viața sa personală și nu multe lucruri sunt cunoscute despre fostele sale iubite. Cântărețul a evitat de fiecare dată să răspundă unor astfel de întrebări, preferând să vorbească despre dragostea lui pentru muzică. Sigur însă, cea mai importantă femeie din viața sa este în acest moment Alice, soția sa.

Cea mai importantă femeie din viața artistului

Alice Dumitrescu și Horia Brenciu și-au început povestea lor de dragoste în anul 2007, pe când aceasta era producător la postul de televiziune Pro TV. Cântărețul s-a căsătorit cu ea în anul 2014, iar împreună au un copil, pe Mina, care a venit pe lume la data de 1 noiembrie 2012.

De asemenea, cuplul a mai adoptat în anul 2016 un băiețel, pe Toma. În plus, Alice mai are încă două fete. Este vorba de Andreea, dintr-o căsătorie anterioară cu un fost coleg de facultate de la Politehnică și pe Maria, în urma unei scurte povești de dragoste a acesteia cu un coleg de breaslă. De mai multe ori, Horia Brenciu a mărturisit că le consideră pe cele două fete ale soției sale ca fiind ale lui.

Cântărețul a reușit întotdeauna să împace cu succes viața sa personală cu pasiunea pentru muzică, iar relația lor nu pare să fi fost afectată de acest aspect.

Alice Dumitrescu și Horia Brenciu. Sursa foto: Facebook

Pe cine ar fi curtat Horia Brenciu

Înainte ca Horia Brenciu să fie cu actuala sa soție, s-a zvonit că una dintre femeile din viața lui a fost Rita Mureșan. Cântărețul ar fi făcut o pasiune incredibilă pentru creatoare de modă și se pare că a curtat-o vreme de 5 ani de zile, dar fără succes. Dezvăluirea a fost făcută de o bună prietenă a Ritei Mureșan în urmă cu mai mulți ani.

Se pare chiar că Horia ar fi curtat-o pe celebra creatoare de modă pe vremea când aceasta era încă măritată cu Nelu Mureșan, prieten de familie cu Horia Brenciu. Cu toate acestea, nici artistul și creatoare de modă nu au confirmat vreodată aceste zvonuri.