VIDEO/ Delia Matache revine în prim plan după o perioadă de absență. Cum sună noua piesă cu care speră să ajungă pe locul 1 în trending Youtube

21 oct. 2021
VIDEO/ Delia Matache revine în prim plan după o perioadă de absență. Cum sună noua piesă cu care speră să ajungă pe locul 1 în trending Youtube

În urmă cu doar o oră, Delia Matache și-a lansat un nou videoclip la o piesă absolut superbă. Între noi are versuri inspiraționale, iar linia melodică este puțin diferită față de cele cu care ne-a obișnuit în ultima perioadă.

Delia a rupt colaborarea cu Global Records în urmă cu an. Casa de discuri a INNEI și a lui Lucian Ștefan lucrau atât cu artistă, cât și cu soțul acesteia, Răzvan Munteanu de mult timp, dar au ales drumuri separate. Nu se știe exact ce a dus la ruptură, dar mesajele au fost unele pozitive de ambele părți.

În ultima perioadă, Delia nu a mai scos melodii noi. Ultima cu care a ieșit în evidență a fost acum un an, o colaborare cu Smiley. A ajuns până pe locul 2 în trending Youtube, însă marea ei rivală în materie de muzică, Andra a reușit să fie numărul 1 multe zile la rând cu o piesă creată și cântată împreună cu cei de la 3 Sud Est.

Delia este milionară în euro

Delia are în continuare contracte importante cu Antena 1. Este jurat X-Factor, dar și jurat iUmor. În pandemie, ea a călătorit foarte mult și a intrat des în LIVE-uri pe Instagram. Nu are probleme financiare deloc, mai ales că soțul său este și om de afaceri, iar împreună sunt milionari în euro.

Acum speră ca noua ei piesă să ajungă pe locul 1 în trendig și și-o promovează intens pe toate rețelele de socializare. În descurs de o oră a strâns aproape 15.000 de vizualizări și are mari șanse să ajungă sus în trending Youtube.