Zarug de la Asia Express a recunoscut public cine este IUBITUL său: „El venea la 3 noaptea să îmi bată mie în ușă”

10 nov. 2021
Zarug de la Asia Express a recunoscut public cine este IUBITUL său:
Zarug la Asia Express, alaturi de Irina Fodor

Mulți fani ei reality show-ului Asia Express s-au întrebat dacă Zarug este femeie sau bărbat și asta datorită faptului că arăta ca un bărbat, dar avea un mod de a vorbi similar cu al unei femei. Designerul a făcut echipă cu Lorelei Bratu, dar au fost eliminați din competiție după ce au tot refuzat să-și ducă la bun sfârșit misiunile.

Mai mult decât atât, cei doi erau pe punctul să fie obligați să plătească o penalizare consistentă către Antena 1 pentru că nu și-au respectat obligațiile contractuale. Într-un final au căzut la pace cu producătorii.

Zarug a fost cel mai colorat personaj de la Asia Express, iar publicul a căutat să afle cât mai multe detalii despre el. Acum acesta a început să spună public informații care nu au fost făcute publice până acum.

Invitat la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de YouTube Happyfish „Stai să zic eu”, cu Dragoș Mușat (Tetelu) și Cosmin Natanticu, Zarug a mărturisit că încă de la vârstă de 5 ani îi plăcea să se îmbrace în rochițe și că a fost un moment intens acela în care și-a recunosc orientarea sexuală în fața familiei și a prietenilor.

„Am simțit toată viața că sunt altfel, că nu sunt ca ceilalți. M-am simțit ușurat când i-am dat o scrisoare maică-mii, înainte să plece în Germania la niște negocieri, și i-am spus să o citească când are chef. Celorlalți le-am dat un sms de grup. Tot prin mesaj mi-au răspuns și ei”, a mărturisit concurentul de la Asia Express.

Cine a fost IUBITUL lui Zarug

Zarug a povestit și despre iubitul său chinez, pe care l-a cunoscut la Paris și cu care a avut o relație de un an de zile. Designerul și-a vândut mașina pentru a putea studia în afara țării pentru că mama lui nu a vrut sau nu a putut să-l ajute cu bani.

Relația de iubire cu chinezul a fost una toxică, spune el, dar concurentul de la Asia Express a ținut să precizeze că nu a suferit la finalul ei și asta pentru că în fapt el fusese îndrăgostit de un alt bărbat în România.

„Am avut un singur iubit în Paris. Iubit cu care am fost un an. Era nebun rău, Vărsător la fel ca mine, chinez. Numai cu un nebun din ăsta puteam să mă combin. Ca să fiu foarte sincer, m-am simțit ușurat pentru că nu am fost îndrăgostit de el. L-am folosit ca să-l uit pe altul, rămas în România. M-am simțit prost când ne-am întâlnit după niște ani și a simțit el nevoia să-mi mărturisească că eram noi prea tineri și fără experiență și de asta nu a mers relația. Era cu bătut la trei noaptea în ușă, cu pumni și picioare, cu scandal. Ăsta era nebunul satului. Noi ne certam și eu îi spunea pa și el venea la 3 noaptea să îmi bată mie în ușă și să mă fac de râs la vecini. Lui i se părea romantic, iar mie mi se păreau toxice gesturile astea”, a povestit  Zarug în cadrul podcastului menționat.