A început oficial divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecamf! Unde se judecă și ce cerințe speciale au fost înregistrate

26 oct. 2021
A început oficial divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecamf! Unde se judecă și ce cerințe speciale au fost înregistrate

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecamf era inevitabil. Antrenorul de la CSU Craiova a depus actele în urmă cu câteva luni, dar soția lui a tot tras de timp, în speranța că acesta se va răzgândi. Ea chiar a plecat din țară câteva luni pentru ca apele să se liniștească, dar rezultatul a fost același.

Vestea că iubita lui Reghe, Corina Caciuc Bilcon este însărcinată a grăbit lucrurile. Și s-a ajuns la un circ de zile mari, cu acuzații și vorbe grele din partea impresarei. Acum nu se mai poate face nimic, iar procesul este pe punctul să înceapă.

Cu toate că s-a zvonit că divorțul va avea loc în Statele Unite ale Americii și asta pentru că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecamf s-au căsătorit în Las Vegas, iată că procesul va avea loc în România, la judecătoria Buftea, conform WowBiz.ro.

Cerința specială a lui Laurențiu Reghecamf

Antrenorul de la CSU Craiova a avut o cerință specială și anume aceea ca dosarul să fie judecat la secret. Același lucru s-a întâmplat și în cazul unor alte divorțuri celebre, cel al Andreei Bălan și cel al Andreei Marin. Așadar totul va fi cu ușile închide.

Exista varianta despărțirii la notar, dar cei doi soți nu s-au înțeles. Mai mult decât atât, Anamaria Prodan a spus în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță că Laurențiu Reghecamf va rămâne doar cu salariul de antrenor și cu bonurile de masă și că averea le aparține copiilor.

Aceasta a insistat pe ideea că a avut bani de la mama sa și că practic în cei 13 ani de căsnicie, soțul său nu a contribuit cu nimic. Fără ea, el ar fi rămas nimeni, a mai spus Anamaria Prodan, care într-adevăr și-a ajutat enorm soțul în carieră.

Divorț la indigo

În trecut, Reghe a fost căsătorit cu Mariana Pffeifer, care era cu 10 ani mai în vârstă decât el, de profesie cosmeticiană. Cei doi aveau deja împreună un fiu, pe Luca. Drama imensă din căsnicia lor a reprezentat-o decesul fiicei, care avea doar un an când a murit.

Cu Anamaria Prodan mariajul a durat tot 13 ani și tot o femeie mai tânără a fost motivul separării. Corina Bilcon are 29 de ani, în timp ce renumita impresară împlinește 49 pe 17 decembrie. Ambele arată foarte bine, dar se pare că Reghe a ales tinerețea din nou.