Acum este oficial! Cine este noul iubit al frumoasei Lidia Buble? Vedeta a încercat să-l țină ascuns

13 mai 2022
Acum este oficial! Cine este noul iubit al frumoasei Lidia Buble? Vedeta a încercat să-l țină ascuns
Sursă Foto: Instagram

Lidia Buble a postat recent în mediul online o fotografie în care apare în compania unui bărbat, ceea ce i-a făcut pe fani să considere că artista are un nou iubit. 

Deși nu a spus direct cu cine este într-o relație, Lidia Buble a tot lăsat indicii în mediul online. Cu toate acestea, artista s-a dat singură de gol cu ultima fotografie postat pe Instagram.

Având în vedere detaliul care i-a scăpat Lidiei Buble, se pare că aceasta este din nou într-o relație cu Horațiu Nicolau, potrivit fanilor artistei. Declarațiile de dragoste ale acesteia denotă că este îndrăgostită până peste cap de iubitul ei.

În fotografia postată în mediul online, artista apare în timp ce poartă o pereche de ochelari de soare, în lentilele cărora se vede cine i-a făcut poza, mai precis afaceristul Horațiu Nicolau, cel cu care a fost surprinsă anul trecut.

„Am alergat, am căutat, am așteptat, dar viața asta te-a așezat în brațele mele”, sunt versurile unei piese pe care Lidia Buble a postat-o.

Lidia Buble a trecut prin mai multe schimbări

Lidia Buble a surprins pe toată lumea cu schimbarea sa de look și se pare că ăsta ar fi doar începutul De asemenea, ea a și slăbit enorm, drept urmare, nu ar fi exclus ca în curând să mai vedem și alte modificări la aspectul fizic al acesteia.

”Un milion și aproape jumătate de prieteni care mă urmăresc pe Instagram și le mulțumesc că sunt acolo, dar e adevărat că am lipsit două sau trei săptămâni. Am făcut o cură de detoxifiere de tot ce înseamnă rețelele de socializare, am simțit nevoia.

Am șters tot și pentru că mi-am făcut schimbarea asta de look, nu mă mai regăseam în fata aceea blondă și am vrut să fac o schimbare, cred că mi-a fost de fapt dor de Lidiuța de acum aproape zece ani!

Mă simțeam foarte obosită, foarte încărcată și le-am spus celor cu care lucrez, din echipa mea că simt nevoia să schimb ceva, să fac ceva. Nu s-a întâmplat nicio tragedie, sunt mai vioaie și mai plină de viață!”, mărturisea artista în urmă cu ceva timp.