Acuzații grave la adresa Kanal D! Cine este de fapt Grațiela de la Casa Iubirii? Probleme mari și pentru Andreea Mantea (EXCLUSIV)

08 mai 2022
Acuzații grave la adresa Kanal D! Cine este de fapt Grațiela de la Casa Iubirii? Probleme mari și pentru Andreea Mantea (EXCLUSIV)

Noul reality show matrimonial de la Kanal D, Casa Iubirii este plin de probleme. Concurenții nu respectă regulamentul, unii sunt descalificați, alții își cer singuri plecarea, iar cifrele de audiență nu reușesc să se ridice la nivelul așteptărilor. Andreea Mantea se implică mult în proiect și este vizibil aportul ei, însă pare că nu este suficient.

După ce Mihai și Iolanda au fost descalificați pentru că nu au respectat regulile impuse de Kanal D, și Ștefania și Cristian au fost surprinși în ipostaze care le-ar putea aduce și lor eliminarea prematură din competiție. Unii spun, însă că aceștia ar fi favorizați și vor rămâne în competiție.

O altă concurentă care se bucură de susținerea echipei de producție ar fi Grațiela, care ar avea rolul să ridice audiența, doar că nu atrage atenția cu nimic. Aceasta are 20 de ani și în prezent încearcă să formeze un cuplu cu Radu. Însă este clar că ambii joacă teatru și nu se observă niciun sentiment pe chipul lor.

Grațiela este studentă la Litere și fotomodel. Ea spune că-și dorește o carieră în televiziune și pare că este dispusă la orice pentru a-și atinge acest obiectiv.

Cine este cu adevărat Grațiela de la Casa Iubirii

Viperele Vesele, contul de Instagram anonim, care oferă informații din culisele celor mai urmărite emisiuni ale momentului a descoperit și cine este Grațiela cu adevărat. Ea ar fi trebuit să joace și într-un reality show pe Netflix, dar a fost anulat totul. În plus, se pare că avea un contract cu Antena Stars și nimeni nu înțelege cum a ajuns în cele din urmă la Kanal D.

„În prezent, concurentă în emisiunea Casa Iubirii, KanalD, Grațiela participa, în urmă cu 3 luni, pe Antena Stars, la emisiunea „I.A. cu stil” a Iuliei Albu, fost jurat al emisiunii „Bravo, ai stil!”, KanalD. Grațiela nu pare a fi deloc pe placul publicului, nici al băieților, însă producția pare că o iubește și aceasta este tot ce contează. Ați ghicit, este genul de concurentă care o să facă mulți purici la tv!

Ce o recomandă?! Evident, talentul, nicidecum relația Iuliei Albu cu o parte din echipa de producție a emisiunii Casa Iubirii. 🤦‍♀️🙄
Interesant este și cum a reușit această concurentă performanța de a trece de la Antena TV Group la KanalD, într-un timp atât de scurt.
Oare contractele Antena TV Group au rol de hârtie igienică? 🤔🙄 @viperele__vesele„, este postarea pe care Viperele Vesele a făcut-o cu privire la Grațiela.