Acuzații grave la adresa PRO TV! „Mi se pare inuman”. Robert Niță a făcut public contractul de la Survivor România

25 ian. 2022
Acuzații grave la adresa PRO TV!

La 44 de ani, fostul fotbalist de Liga 1 a acceptat provocarea Survivor România. Acesta a jucat la echipe de fotbal importante cum ar fi Rapid sau Steaua și chiar s-a clasat pe locul 3 în clasamentul golgheterilor în sezonul 2000-2001. Atacantul nu a avut o carieră foarte lungă din cauza fizicului său.

Robert Niță are doar 1,71 înălțime și cu toate că era foarte abil pe teren se accidenta destul de des și nici nu rezista tot meciul la capacitate maximă. Același lucru s-a întâmplat și la Survivor România. În momentul de față, el nu poate intra pe trasee pentru că are probleme de sănătate și nu are încă acceptul medicului.

După ce a pus punct carierei de fotbalist, Robert Niță a încercat și antrenoratul, însă nu a avut deloc succes. Așa că s-a mutat în Spania, alături de soția și cei doi copii ai săi, ambii având joburi normale. Doar că pandemia l-a cam obligat să stea acasă, așa că s-a apucat de Youtube.

A început să posteze vlogguri și să comenteze despre ceea ce se întâmplă în fotbalul românesc. Așa a ajuns și în atenția celor de la PRO TV, care i-au propus să meargă la Survivor România. Deși contractele sunt confidențiale, Robert Niță nu prea a ținut cont de acest lucru și s-a apucat să posteze pe Youtube despre ce scrie în document.

Robert Niță, acuzații dure la adresa celor de la PRO TV

„M-au sunat într-o după-amiază. „Suntem de la Pro TV și am vrea să avem o discuție cu tine. Am avea o propunere, dar întâi vrem să te cunoaște, să avem o discuție”. Le-am spus că nu sunt în localitate, dar a doua zi ne putem vedea fără probleme. Nu știam despre ce e vorba. M-au întrebat dacă știu despre ce este vorba, dacă am urmărit.

Le-am spus că nu m-am uitat la emisiune. Cred că dacă mă uitam, și vă spun în premieră, dacă mă uitam la precedentele sezoane refuzam propunerea pentru că pe alocuri mi se pare inuman ceea ce se întâmplă la Survivor. Nu degeaba este cel mai tare show din lume. Mi se pare că îți testezi limitele un pic peste maxim. Nu știu dacă din comoditate, din teamă, dar dacă m-aș fi uitat cel puțin la o ediție întreagă aș fi refuzat”, a spus Robert Niţă pe canalul său de YouTube.

Acum fostul fotbalist este propus pentru eliminare. Cătălin Zmărăndescu a fost cel care l-a nominalizat, argumentând că Faimosul nu poate ajuta echipa. Deși în clipul de pe Youtube spune că dacă ar fi citit atent, nu ar fi acceptat contractul pus în față de PRO TV, acum Robert Niță vrea să rămână în competiție. Mai mult, el crede că a fost propus să plece din concurs tocmai pentru că este un concurent foarte puternic.

Trebuie menționat, însă că fotbalistul nu a ieșit deloc în evidență. Nu vorbește cu ceilalți, stă izolat și nici pe traseu nu a impresionat, în ciuda trecutului său de sportiv de performanță.