Acuzații grave la adresa șefilor Antena 1! De ce ar fi fost dat afară chef Florin Dumitrescu de la Chefi la Cuțite: „Este furt pe față”

18 nov. 2022
Acuzații grave la adresa șefilor Antena 1! De ce ar fi fost dat afară chef Florin Dumitrescu de la Chefi la Cuțite:

Curge cu acuzații la adresa șefilor de la Antena 1, pe rețelele de socialiare, după ce contul de Instagram Viperele Vesele a publicat numele câștigătorului sezonului 10 de la Chefi la Cuțite. Este vorba despre Florica Baboi din echipa lui chef Sorin Bontea, care a fost adusă de la Paris special pentru emisiune. Ea nu a fost de la început în show.

Fanii sunt din nou nemulțumiți de rezultat și consideră că trofeul ar fi fost meritat de alți concurenți. Mai mult decât atât, sunt multe comentarii care susțin că producția îl defavorizează mereu pe chef Florin Dumitrescu, în timp ce chef Sorin Bontea și chef Cătălin Scărlătescu ar fi favorizați.

Multe voci susțin că chef Florin Dumitrescu a fost practic dat afară din show din cauza atitudinii producătorilor, care-i anulează toată munca. Sigur totul este o exagerare pentru că celebrul jurat de la Chefi la Cuțite continuă să facă parte din emisiune și în sezonul 11.

Detalii complete despre cum și cine a câștigat sezonul 10 Chefi la Cuțite AICI

„Mi se pare că Bontea și Scărlătescu sunt eternii favorizați de producție, iar Dumitrescu furat pe față. Deși mereu are concurenți buni, Dumitrescu este eternul perdant al emisiunii în detrimentul unor concurenți de 2 lei din celelalte 2 echipe. A fost cazul cu Blenche și cu mulți alții”, a scris o internaută pe pagina de Instagram a Viperele Vesele.

Fanii, acuzații grave la adresa producătorilor de la Chefi la Cuite

Comentariile negative au continuat și nu a existat nici măcar unul care să-i fie favorabil Floricăi Baboi. Reamintim că finala Chefi la Cuțite se va difuza pe 1 Decembrie, la Antena 1 și că filmările s-au încheiat demult. Viperele Vesele a aflat, însă rezultatul și l-a făcut public, spre disperarare producătorilor, care o văd ca pe un dușman de moarte, în contextul în care contul publică tot timpul informații din culisele emisiunilor de top.

„Cum naiba bă frate să câștige Florica? Nici nu a fost de la început în competiție și nici nu s-a remarcat prea mult în niciun battle. Speram să fie sezonul lui Adrian, cumva a fost singurul care a scos maximul la fiecare probă, mai puțin atunci când a fost neîndreptățit pe merit și s-a autosabotat. Din ce in ce mai slabe sezoanele astea, nu mai sunt concurenții de altă dată care să fie pe punctaje strânse. Mulțumim frumos pentru informație!”

„Se tot zvonea pe oficial că o să câștige Brighi. Am zis că nu este nimic sigur doar presupuneri. Mă așteptam să câștige cuțitul de aur de la Scărlătescu, Oxi, Manciu de la Florin sau Gabi de la Bontea. Ei mi s-au părut cei mai buni la ce am văzut eu. Dar na.. câștigă cine nu se așteaptă lumea.”, au fost alte comentarii legate de noua câștigătoare Chefi la Cuțite.