Adela Popescu a plecat de la PRO TV! Cu cine a semnat vedeta? Nimeni nu se aștepta! Deja filmează pentru noul său proiect. Nimeni nu se aștepta

09 nov. 2022
Adela Popescu a plecat de la PRO TV! Cu cine a semnat vedeta? Nimeni nu se aștepta! Deja filmează pentru noul său proiect. Nimeni nu se aștepta

Adela Popescu a devenit un nume sonor în showbiz după ce a jucat rolul principal în mai multe telenovele de la Acasă TV, marca Ruxandra Ion. Când întreaga echipă s-a mutat la Antena 1, e a rămas pe loc și a devenit prezentatoare a emisiunii matinale Vorbește lumea. După ani buni în care a ocupat acest post, a acceptat o nouă provocarea.

Adela Popescu s-a aflat timp de două luni în Republica Dominicană, unde a filmat pentru reality show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici. Aceasta a revenit în România pentru că filmările s-au terminat, dar la PRO TV mai sunt multe episoade de difuzat.

Deși mulți se așteptau ca ea să apară mai des la Vorbește lumea sau în alte emisiuni ale postului, Adela Popescu a fost o prezență destul de rară în platourile PRO. Asta nu înseamnă că a stat degeaba. Ea a semnat alte contracte, care-i aduc foarte mulți bani în conturi.

Adela Popescu a acceptat să filmeze o nouă reclamă pentru Lenor și a plecat tocmai la Atena pentru asta. Și-a luat și fiul cel mic, pe Adrian, urmând ca vineri să ajungă și soțul ei, Radu Vâlcan, împreună cu ceilalți doi băieți, care au grădiniță și școală.

Adela Popescu, o nouă colaborare și cu PRO TV

Adela Popescu a filmat recent și pentru Revelionul PRO TV, semn că va continua colaborarea cu televiziunea care a făcut-o celebră. Alături de ea, în spectacolul oferit la cumpăna dintre ani, vor fi și alte nume importante ca Pavel Bartoș, Andra, Lidia Buble și chiar și fostul câștigător Survivor România, Alex Delea.

Nu se știe încă ce s-a întâmplat cu Horia Brenciu, care anul trecut a avut mai multe numere la PROTEVELION. El a fost scos din juriul Vocea României și înlocuit cu Denis Roabeș, iar ulterior a tot apărut la Antena 1, unde și-a promovat proiectele personale, dar și spectacolul pe care-l va susține la Sala Palatului.