Adela Popescu a rămas fără cuvinte în direct. Vedeta care a rămas fără sutien în fața ei: s-a văzut tot

06 dec. 2021
Adela Popescu a rămas fără cuvinte în direct. Vedeta care a rămas fără sutien în fața ei: s-a văzut tot

Moment jenant la emisiunea matinală Vorbește lumea, de la PRO TV. Adela Popescu a rămas pentru câteva secunde fără cuvinte atunci când s-a trezit cu o vedetă că rămâne aproape goală în fața ei. Un astfel de eveniment penibil a avut loc și la Antena 1. Atunci protagonistă a fost Loredana, iar Dani Oțil a povestit că CNA a vrut să le închidă emisiunea pe motiv că artista a apărut cu sânii la vedere.

Ei bine, acum aceeași situație s-a repetat la PRO TV, doar că în rolul principal s-a aflat fosta concurentă de la Master Chef, Dilly Chilly. Aceasta a născut recent în apă și a dorit să arate că și-a revenit foarte rapid după sarcină și că arată superb.

Așa că a adoptat o ținută vestimentară mult prea îndrăzneață pentru orele matinale. Cu un decolteu adânc, Dilly Chilly a tot gesticulat. Atât de mult până când sutienul s-a deplasat suficient de mult încât să-i lase sânul la vedere.

Captură TV cu Dilly Chilly

Dilly Chilly a povestit cum a născut în apă

Fosta concurentă de la Master Chef este recunoscută ca fiind o persoană foarte dezinvoltă, dar de data aceasta a întrecut măsură la o emisiune la care nu se pretează să apară îmbrăcată așa. Aceasta a povestit și în emisiunea lui Cătălin Măruță cum a născut ea rapid, dar dureros. Tatăl băiețelului său este american.

Ea a mărturisit că mergea spre coafor când și-a dat seama că apa i s-a rupt. A fost transportat de uregnță la clinica unde își programase nașterea în apă. Și după patru minute a și născut.

„Am stat 20 de minute în brațe cu copilul cu cordonul ombilical netăiat ca să se facă transferul și apoi tăticul i-a tăiat cordonul ombilical. I-a pus clipul la buric și gata.

O naștere dureroasă, dar frumoasă! Toată lumea zice că sunt dilie. Îl cheamă Kian. Nu a costat mult nașterea. Am stat trei luni la Constanța după naștere.”, a povestit Dilly Chilly.