Adela Popescu a spus în sfârșit adevărul. Motivul real pentru care s-a întors la PRO TV după doar două luni de la naștere

11 nov. 2021
Adela Popescu a spus în sfârșit adevărul. Motivul real pentru care s-a întors la PRO TV după doar două luni de la naștere
Sursa foto: Instagram

Deși abia a născut în luna august, Adela Popescu a revenit deja pe micile ecrane ca prezentatoare a emisiunii „Vorbește lumea”, de la PRO TV. Mamă a trei copii, vedeta a dezvăluit ce a determinat-o să revină așa repede la job și cum reușește să-și împartă timpul între familie și cariera din televiziune.

Adela Popescu are trei băieți, pe Alexandru, Andrei și Adrian. Mezinul familiei a venit pe lume în luna august a acestui an, dar la doar două luni de la naștere ea a revenit pe platourile emisiunii „Vorbește lumea”, pe care o prezintă de câțiva ani.

Ea a mărturisit că revenirea rapidă la muncă nu-i afectează alăptarea celui mic și chiar dacă sunt unele dimineți când ar prefera să rămână acasă să mai doarmă puțin nu face asta. Adela Popescu spune că oricum nu ar fi posibil pentru că trebuie să-i pregătească pe ceilalți doi copii pentru grădiniță.

„Da, m-am întors la fel de repede cum m-am întors la Alexandru, și asta nu mi-a afectat nici alăptarea. Se poate rezolva. Așa cum am spus adineauri, când plec de acasă îi las copilului niște lapte stocat într-un biberon, în așa fel încât să-i acopăr o masă, pentru că exact atât lipsesc de lângă el, și-l preiau la 13.30, când începem din nou să fim mamă și bebeluș. Sigur că se poate! Evident, diminețile, când mă trezesc ca să mă pregătesc pentru emisiune, probabil că aș mai dormi, dar oricum n-aș putea să fac asta, pentru că cei mici trebuie pregătiți de grădiniță. Și atât eu, cât și Radu am fi făcut asta, ne-am fi trezit”, a declarat Adela pentru viva.ro.

O ajută și părinții de multe ori

Ea a mai spus că se simte bine că poate ieși din casă și că cineva o machiază și se poate îmbrăca frumos. Adela consideră că aceste lucruri o mai distrag de la treburile casnice. De asemenea, are și ajutor din partea familiei, pentru că de multe ori copiii petrec weekend-urile la bunici și atunci se poate relaxa puțin.

„Pe de altă parte, ca stare de spirit, faptul că ies în fiecare zi din casă, că cineva mă machiază, mă îmbracă frumos și, cumva, îmi distrage atenția de la treburile casnice, asta m-a ajutat să mă pun pe picioare foarte repede. Chiar dacă de data asta n-am simțit nicio urmă de depresie postnatală sau mai știu eu ce. E foarte important să externalizezi anumite lucruri pe care tu nu poți să le faci. Avem foarte mare noroc și cu ajutorul bunicilor, de fiecare dată. De regulă, copiii petrec weekendul cu ei, astfel încât ne putem relaxa, în timpul săptămânii merg la grădiniță până la ora patru. Deci, se poate”, a declarat vedeta.

Simțea că își iese din mână

Astfel ea încearcă să împace cu multă măiestrie viața de familie cu o carieră profesională în televiziune, chiar dacă recunoaște că au fost momente când a fost copleșită de temeri și nu credea că va face față. În prezent Adela își dă toată silința să fie o mamă bună, care are grijă de copiii ei și în același timp dă tot ce poate pentru a face o echipă bună cu Shurubel și Bogdan, colegii ei.

„Deja stăteam de câteva luni acasă, iar în această meserie îți poți ieși din mână. Și mă temeam că nu voi reuși să mă completez așa cum mi-aș dori cu Shurubel și Bogdan, mă gândeam că nu știam cum vor arăta hainele pe mine, în ciuda faptului că mai am doar câteva kilograme de dat jos. Deci temeri au existat, dar mă bucur că lucrurile se așază frumos”, a mai adăugat Adela Popescu pentru sursa citată.