Adela Popescu este în extaz! Radu Vâlcan, noul prezentator de la Survivor România de pe PRO TV? Ce negocieri s-au purtat mai exact

14 oct. 2021
Adela Popescu este în extaz! Radu Vâlcan, noul prezentator de la Survivor România de pe PRO TV? Ce negocieri s-au purtat mai exact
Radu Vâlcan și Adela Popescu

Adela Popescu are contract cu PRO TV de ani buni, în timp ce Radu Vâlcan a fost cooptat în echipa Antenei 1 și prezintă reality show-ul Insula Iubirii. În ultima perioadă însă, din cauza pademiei a cam șomat. Iar asta a dat drumul la speculații.

Deși se știa că Radu Vâlcan are contract cu Antena 1, acesta a apărut la PRO TV. Toată lumea a fost luată prin surprindere. A fost concurent la Masked Singer România, demascat deja, iar apoi a apărut în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Toată această promovare a lui a condus la o singură concluzie: Radu Vâlcan a semnat cu PRO TV și pregătește un nou proiect. Să fie Survivor România, emisiunea care până acum era difuzată de la Kanal D?

Pleacă Radu Vâlcan de la Antena 1? Au fost negocieri…

Ei bine, soțul Adelei Popescu a ținut să lămurească toate aceste zvonuri care circulă de ceva timp în spațiul public. Au fost momente de confuzie, a fost lăsat fără contract o perioadă, dar se întoarce la Antena 1.

”Nu este nimic adevărat, 100%, voi rămâne în Antena 1.Ne pregătim de Insula Iubirii. Nu știu când vom filma, astea sunt discuțiile, e situația asta pandemică și totul e relativ. Dar au dat cei din Antena anunțul că se pregătește un nou sezon, oamenii lucrează deja.

Discuțiile despre plecarea mea au venit ca a fost o confuzie cumva, pentru că am fost la emisiune, la Măruță. Acolo am ajuns după negocieri, vorbit, totul se rezolvă, dar ,într-adevăr, s-a creat confuzia asta și lumea nu mai știa”, a precizat Radu Vâlcan, pentru FANATIK.

Adela Popescu adusă din concediu direct în fața publicului

Între timp, acesta are grijă de cei trei micuți pe care-i are cu Adela Popescu. Ea a fost nevoită să revină pe micile ecrane mult mai repede decât era programat și asta din cauza demisiei colegului său, Cove, care a ales să meargă la Prima Tv.

În ultima perioadă mai multe vedete ale postului, printre care și Florin Călinescu și Oana Cuzino, dar și alți angajați de top au plecat de la PRO TV. Nu fără a aduce câteva reproșuri managementului.

Florin Călinescu va reveni, însă pe micile ecrane cu propria emisiune la Prima Tv. Locul său, lăsat liber în juriul de la Românii au talent va fi ocupat de Mihai Bobonete, celebrul actor din Las Fierbinți. Nici Alexandra Dinu nu a mai fost păstrată în emisiune. Dragoș Bucur de la Visuri la Cheie va fi acum în locul ei la pupitrul juraților.