Adela Popescu, înlocuită la PRO TV? O nouă vedetă va prezenta Vorbește lumea. Este o blondă superbă

04 feb. 2022
Adela Popescu, înlocuită la PRO TV? O nouă vedetă va prezenta Vorbește lumea. Este o blondă superbă
Sursa foto: Instagram

Cei de la PRO TV pregătesc surprize pentru fanii emisiunii Vorbește Lumea. O super vedetă a semnat cu postul de televiziune și va apărea în platoul emisiunii. O va înlocui aceasta pe Adela Popescu? Aflăm chiar de la ea.

Surpriză la PRO TV, la emisiunea Vorbește Lumea. O nouă vedetă se alătură echipei și nu, nu o va înlocui pe Adela Popescu, din contră, va fi alături de aceasta în emisiunea pe care o prezintă.

Super vedeta care a semnat cu PRO TV este Claudia Neghină, care va avea o rubrică permanentă în cadrul producției moderată de Adela Popescu. Rubrica prezentată de manechin va fi în fiecare vineri și va oferi sfaturi pentru un stil de viață sănătos.

În viața Claudiei Neghină s-au întâmplat multe în ultimul an. Vedeta a devenit mamă, la 39 de ani pentru prima oară, s-a recuperat repede de la naștere, ba chiar a învățat și câteva lucruri noi odată cu acest proces.

Ce planuri are Claudiei Neghină la PRO TV

Majortatea timpului și l-a petrecut în Italia, Spania, Germania și se întorcea în România doar pentru evenimentele Bucharest Fashion Week şi Gala Fotbalului Românesc, pe care le prezintă de o lungă perioadă de timp.

Începând de vineri însă, Claudia Neghină va putea fi văzută la PRO TV. Vedeta s-a arătat super încântată de noul job pe care îl va avea. Speră să devină o motivațe pentru telspectatori și să îi ajute în crearea unei rutine cât mai sănătoase.

”Va fi o rubrică de lifestyle, despre sănătate. O să vin cu sfaturi despre cum ne putem întreține, ce exerciții să facem. Vin și cu rețete. Adică, va fi ceva liber. Eu sper să devin, așa, ca o motivație pentru cei care se uită la noi.

Dacă pot să schimb măcar 5% din obiceiurile lor. Să-i îndemn să facă mai mult sport, să ducă un stil de viață sănătos, să fie fericiți, înseamnă că mi-am făcut treaba.”, a mărturisit Claudia Neghină.