Adela Popescu, schimbare totală de look! Cum arată acum? Fanii au apreciat, dar… Reacția lui Radu Vâlcan

05 mai 2022
Adela Popescu, schimbare totală de look! Cum arată acum? Fanii au apreciat, dar... Reacția lui Radu Vâlcan

Dacă cele mai multe cupluri s-au bucurat de un 1 mai în familie, iată că pentru Adela Popescu lucrurile nu au funcționat așa cum și-ar fi dorit. Vedeta PRO TV a stat singură de 1 mai, însă surpriza este mai mare de atât.

Adela Popescu s-a vopsit blondă, iar asta au putut observa și fanii care au văzut-o la emisiunea de la PRO TV. A petrecut ceva timp la salon pentru a obține culoarea dorită, iar în tot acest timp, soțul ei și băieții au plecat la mare.

După schimbarea de look, Adela Popescu a preferat să se uite la seriale, sperând că restul familiei se va întoarce cât mai repede. Vedea a făcut și curățenie pentru ca lucrurile să meargă mai ușor.

”M-am făcut blondă, blondă, blondă. Patru ore am stat la salon. M-am dat cu autobronzant. Ce am făcut eu de 1 mai? Am stat singură acasă pentru că Radu a luat băieții și au plecat la mare. Și eu am plâns cu lacrimi de crocodil pentru că mi-a fost foarte dor de ei.

Iar la un moment dat am bănuit că s-ar putea să-mi facă o surpriză, să vină mai devreme și m-am super panicat. M-am uitat la două seriale. Și am făcut curățenie în dulap și în debara. În dulap nu prea mi-au ieșit combinațiile, m-am deprimat și le-am lăsat așa”, a povestit Adela Popescu.

Momente de panică pentru Adela Popescu

Dacă vă întrebați de ce a fost nevoită vedeta să stea singură de 1 mai, ei bine, se pare că băiatul cel mic al cuplului a suferit o erupție dentară, motiv pentru care Adela Popescu a fost nevoită să rămână cu el în București, în timp ce Radu Vâlcan s-a asigurat că ceilalți doi băieți petrec un 1 mai ca la carte.

”Era planul făcut, trebuia să mergem, numai că de câteva zile micuțul, care are 10 luni, are o erupție dentară. Asta îi provoacă extrem de multă durere și nu doarme nopțile, a făcut și febră, e toată ziua supărat, mârâit, necăjit, așa că nu am mai mers eu.

Am rămas acasă cu el, dar a mers Radu cu băieții. Au ajuns, s-au cazat, au fost să vadă apartamentul, mi-au trimis filmulețe, poze. Îmi pare rău că nu am ajuns, dar asta este”, a mai mărturisit Adela Popescu.