Adela Popescu se desparte de Radu Vâlcan? Moment super jenant. Ce s-a întâmplat între cei doi

13 mai 2022
Adela Popescu se desparte de Radu Vâlcan? Moment super jenant. Ce s-a întâmplat între cei doi

Adela Popescu și Radu Vâlcan trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, însă de când au devenit părinți pentru a treia oară, lucrurile s-au mai schimbat între cei doi, iar asta o spune chiar vedeta PRO TV.

Recent, cuplul a avut și botezul celui de-al treilea băiețel, Adrian, care are doar zece luni. Se pare că acesta îi dă mari bătăi de cap Adelei, care trebuie să se trezească în timpul nopții destul de des, așa că nu se mai odihnește cum o făcea odată.

Pentru că este mamă a trei copii care încă au vârste destul de fragede, Adela Popescu nu are timp mereu să se aranjeze și să arate ca la carte și până și ea este conștientă de asta.

Pe de altă parte, când criticile vin din partea familiei, ele sunt mult mai dureroase. O situație de-a dreptul jenantă a avut loc între Adela Popescu și tatăl lui Radu Vâlcan.

Socrul său a observat că vedeta arăta destul de obosită într-o dimineață și a luat-o la întrebări, însă atitudinea acestuia a deranjat-o destul de mult. Deși Adela Popescu i-a explicat acestuia că băiatul cel mic a fost agitat, iar ea nu s-a putut odihni, răspunsul bărbatului a fost unul cât se poate de uluitor.

Adela Popescu, criticată de tatăl lui Radu Vâlcan

Tatăl lui Radu Vâlcan i-a spus Adelei Popescu că aceasta este datoria ei de mamă, drept urmare nu are de ce să se plângă. A fost suficient pentru ca vedeta PRO TV să își iasă din minți și să se gândească la greutățile prin care trec nenumărate mame, care încearcă să facă față și la locul de muncă.

”Asta este datoria mea de mamă? Știi când am născut și a fost greu? 11 ore de travaliu, dar, totuși, ce lucru înălțător. ‘De ce arăți în halul ăsta?’ ‘Păi am început diversificarea cu ăsta mic și a dat mâncare pe mine…’ ‘Scumpa mea, dar asta fac toate mamele’. Asta fac toate mamele? Sunt anumite situații, anumiți oameni care mă enervează”, a mărturisit Adela Popescu.

Nu știm însă dacă cearta pe care a avut-o cu socrul ei îi va afecta și relația cu Radu Vâlcan, având în vedere cât de revoltată s-a arătat Adela Popescu de cele întâmplate.