Adela Popescu și-a lăsat cei trei copii și a plecat de acasă. Radu Vâlcan nu a putut face nimic

22 oct. 2021
Adela Popescu și-a lăsat cei trei copii și a plecat de acasă. Radu Vâlcan nu a putut face nimic
Radu Vâlcan și Adela Popescu

La 35 de ani, Adela Popescu este o femeie împlinită pe toate planurile. Ea este căsătorită de mulți ani cu Radu Vâlcan, unul dintre cei mai râvniți bărbați din showbiz, și împreună au trei copii.

Aceasta are o carieră solidă și un contract puternic cu PRO TV. După ce a avut rol principat în mai multe telenovele românești și a fost solistă pentru trupa DJ Project, Adela Popescu s-a concentrat pe zona de prezentatoare TV. Și astfel a ajuns de neînlocuit la Vorbește lumea, unde a reușit să aducă cifre mari de audiență.

Ea făcea cuplu alături de Cove, dar acesta a decis să plece la Prima TV după ce nu s-a mai înțeles cu managementul de la PRO TV. Astfel că Adela Popescu a fost chemată înapoi la cârma emisiunii la doar o lună și jumătate după ce a născut.

De cei trei micuți au grijă bunicile, dar și Radu Vâlcan, care are momentan un program mai lejer decât al soției lui. Aceasta nu mai are aproape deloc timp de ea pentru că cei trei băieței sunt dependeți de ea. Aceasta nu are alte drumuri decât job acasă, iar când a lipsit timp de o oră pentru a merge la cumpărături s-a dezlănțuit urgia.

Copiii au plâns fără oprire

”Am plecat de acasă o oră, după mult timp, că noi nu prea plecăm de acasă, dar am dispărut la ora la care în mod normal eram acolo. Și când m-am întors, vai, copiii au sărit pe mine și au zis: „Mama mea, să nu mai pleci niciodată la magazin și să ne lași”. Erau distruși, cu m#@i, cu tot ce trebuie”, a spus Adela Popescu, în cadrul unei emisiuni TV.

Așa că a realizat că nu este cazul să-i mai lase deloc singuri și a anunțat că pleacă la munte pentru relaxare, dar cu toată familia. De ziua ei, trebuia să plece la Roma. Radu Vâlcan îi făcuse acest cadou, dar prezentatoarea PRO TV a avut un atac de panică și a vrut să coboare din avion să simtă pământul. Și astfel weekend-ul romantic s-a desfășurat acasă împreună cu cei mici.

Pe la 13:30 plec la munte”, a spus Adela Popescu.