Adelina Pestrițu s-a făcut de râs în ultimul hal! Oana Zăvoranu este în extaz total

01 mai 2022
Adelina Pestrițu s-a făcut de râs în ultimul hal! Oana Zăvoranu este în extaz total

Știm deja că relația dintre Adelina Pestrițu și Oana Zăvoranu e una cât se poate de controversată. Cele două dive au avut doar reproșuri una la adresa celeilalte, iar totul s-a terminat cu un proces.

Calvarul pentru Adelina Pestrițu a început în momentul în care Oana Zăvoranu și-a făcut propria emisiune. Diva a criticat aspru mai multe vedete din showbiz-ul românesc pentru modul în care încearcă să convingă internauții să cumpere fel de fel de produse.

Deși în primă fază Adelina Pestrițu a încercat să îi dea replică actriței, lucrurile nu i-au prea ieșit, iar emisiunile au continuat, drept urmare, singurul lucru pe care putea să îl mai facă era să meargă în instanță.

Adelina Pestrițu a dat-o în judecată pe Oana Zăvoranu, cerându-i daune morale de 100.000 de lei, pentru că i-ar fi adus ”daune morale. Judecătorii însă nu i-au dat dreptate, drept urmare, vedeta a pierdut procesul, în care, pe lângă bani, mai cerea și ca Oana Zăvoranu să nu mai poată să îi pomenească numele în vreo postare de pe social media.

Ce i-a cerut Adelina Pestrițu Oanei Zăvoranu

”Încetarea de urgență a încălcării drepturilor nepatrimoniale-dreptul la viață privată, demnitate, onoare și bună reputație, respectiv la încetarea răspândirii, pe orice cale, de afirmații defăimătoare la adresa ei, fie prin referire directă la numele său, fie prin utilizarea unor apelative sau descrieri care fac trimitere la persoana sa, interzicerea de a desfășura orice fel de acțiuni defăimătoare împotriva ei prin intermediul rețelelor online de socializare sau prin orice alte mijloace, precum și obligarea la plata cheltuielilor de judecată”, cerea Adelina Pestrițu instanței.

Pentru că judecătorii i-au respins cererea, ca nefondată, Adelina Pestrițu a decis să deschidă un alt proces civil împotriva Oanei Zăvoranu în care i-a cerut din nou, daune morale pentru că i-ar fi ”afectat imaginea” prin emisiunile sale.

Suma se ridica din nou la 20.000 de euro, adică 100.000 de lei, însă din nou, instanța nu i-a dat dreptate Adelinei, așa că Oana Zăvoranu a ieșit învingătoare pentru a doua oară.