Adelina Petrițu rupe tăcerea! Divorțează de Virgil Șteblea pentru Cristi Borcea? Jurnalistul Liviu Alexa a spus că cei doi ar fi amanți

15 nov. 2021
Adelina Petrițu rupe tăcerea! Divorțează de Virgil Șteblea pentru Cristi Borcea? Jurnalistul Liviu Alexa a spus că cei doi ar fi amanți
Adelina Pestrițu, împreună cu soțul său, Virgil Șteblea

Jurnalistul clujean, Liviu Alexa făcea o dezvăluire șocante pe site-ul său, strictsecret.ro, în urmă cu mai bine de o lună. Acesta susținea că Adelina Petrițu este amanta lui Cristi Borcea și că fostul patron dela Dinamo spune despre aceasta că ea este adevărata lui soție și marea lui dragoste.

Mai mult decât atât, au apărut zvonuri legate de un potențial divorț de Valentina Pelinel. Însă până acum nici vorbă de așa ceva. În plus, niciuna din părțile acuzate nu a dorit să abordeze subiectul.

Totuși Adelina Pestrițu a ținut să lămurească puțin lucrurile și a făcut o serie de afirmații interesante într-un interviu pentru Revista Viva. Ea a insistat pe ideea că relația cu soțul său, omul de afaceri, Virgil Șteblea este una consolidată și că cei doi știu tot timpul unul de celălalt. Practic ea a dorit să răspundă acuzațiilor lui Liviu Alexa, care a dezvăluit că ar trăi o poveste de iubire interzisă cu Cristi Borcea.

„O simt consolidată și avem încredere reciproc unul în celălalt, ceea ce îmi dă o stare de bine și liniște interioară. Sunt lucruri de bază în orice cuplu. Ne cunoaștem limitele și nu apăsăm accelerația mai mult decât este cazul. Suntem transparenți și nu există minut din zi să nu știm unul de celălalt. Ne spunem absolut orice avem pe suflet. Ne știm toate parolele și nu avem secrete”, a spus Adelina Pestrițu pentru VIVA!.

Primește Adelina Pestrițu bani de la Cristi Borcea?

Vedeta nu a dorit să vorbească prea mult despre bani. Tot Liviu Alexa a dezvăluit în investigația sa că aceasta ar fi finanțată constant de Cristi Borcea și că de aceea își permite să trăiască într-un lux greu de imaginat. Virgil Șteblea este și el om de afaceri, dar sumele care îi intră în cont nu sunt chiar atât de mari.

„Avem businessuri diferite, dar într-o oarecare măsură la fel de solicitante. Nu banii care ne intră în cont ne fac să ne simțim importanți, ci felul în care îi cheltuim și ne trăim viața. Amândoi suntem focusați pe viitorul familiei noastre și nu ne comparăm veniturile. Câștigăm atât cât muncim, nu avem un salariu fix. Deci n-am putea să tragem linie și să spunem exact care dintre noi câștigă mai mult”, a precizat Adelina Pestrițu.

Divorțează de Virgi Șteblea?

Vedeta spune ca nu crede în relația perfectă, dar comunicarea ajută să fie depășite toate problemele. Uneori are discuții în contradictoriu cu soțul său de la nimicuri, dar niciodată nu au ajuns la conflicte majore. Așadar nici vorbă de divorț sau de Cristi Borcea în ecuație. Cel puțin asta arată Adelina Pestrițu în interviul amplu acordat Revistei Viva.

„N-am întâlnit o relație perfectă și nici nu cred că există. Sunt și momente în care avem păreri în contradictoriu, dar nu facem o tragedie din asta. Sunt zile mai bune și zile mai puțin bune. Conviețuirea nu e simplă, dar are atât farmec! Practic, ne este invadată intimitatea și în momentele în care vrem să fim doar noi. Divergențe se pot naște și de la o omletă prea rumenită dacă e Mercur retrograd (râde). Important este că știm să le depășim”, spune fosta prezentatoare TV, care are o fetiță, Zenaida, împreună cu Virgil Șteblea.