Adevărul despre audiența Las Fierbinți! Ce se întâmplă cu Gianina din serial. Actrița Anca Dumitra a luat o decizie fulger

13 mai 2022
Adevărul despre audiența Las Fierbinți! Ce se întâmplă cu Gianina din serial. Actrița Anca Dumitra a luat o decizie fulger

În prezent se difuzează sezonul Las Fierbinți filmat deja. Însă va exista și un următorul? Ei bine, da. Și chiar dacă Anca Dumitra, care o interpretează pe Gianina, a avut mult momente delicate de trecut, abia așteaptă să înceapă filmările. Așadar va fi în continuare în producție.

Bobiță a venit cu soluția salvatoare. Pentru că Vasile are o casă prea mică pentru a fi și primărie, i-a spus inspectorului că își cedează el barul, care are condiții mult mai bune și unde s-ar preta și piscina.

Las Fierbinți a condus aseară topul preferințelor telespectatorilor și a înregistrat 8.1 puncte de rating și  28.6% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce poziția secundă a avut 4.3 puncte de rating și 15.4% share. La nivel național, peste 1.3 milioane de români au urmărit serialul, iar în minutul de maximă audiență, de la 21:15, aproape 1.6 milioane de români au fost cu ochii pe aventurile fierbințenilor.

Ce lecție le dă Gianina din Las Fierbinți tuturor

În încercarea de a-l convinge pe Rață să le dea de muncă, Firicel s-a prezentat cu Celentano, deghizat în robot de pus parchet. Planul nu le-a mers, dar ideea li s-a părut bună, așa că au încearcat și cu Aspirina, însă tot ce au reușit să obțină de la ea a fost un păhărel de lichior.

Sătul de trudă, după o viață întreagă de muncă, Brânzoi s-a hotărât să ia o pauză și să nu mai facă nimic. Fiind convis că nu e lucru simplu să nu faci nimic, a mers la Giani, persoana cu cea mai mare experiență din sat, să-i spună care este secretul. Nemulțumit de explicația primită, a mers să caute răspunsul la Gianina (Anca Dumitra), care i-a spus serios că trebuie să-i placă să stea degeaba, dar l-a avertizat că nu e un lucru simplu, sunt ani de muncă în spate.

Săptămâna viitoare, miercuri și joi, de la 20:30, sezonul 20 Las Fierbinți continuă cu noi episoade și întâmplări pline de umor.