Adevărul despre audiența lui Dan Negru de la Kanal D. Ce rezultate a obținut cu primele ediții ale noii sale emisiuni

22 apr. 2022
Adevărul despre audiența lui Dan Negru de la Kanal D. Ce rezultate a obținut cu primele ediții ale noii sale emisiuni

Mult așteptatul quiz show, prezentat de Dan Negru a început. După 20 de ani la Antena 1, prezentatorul a semnat cu Kanal D pentru că simțea că se plafonează și probabil nu i-a mai convenit nici salariul oferit de trustul Intact, care a produs multe schimbări în pandemie.

Dan Negru a avut mari emoții odată cu debutul emisiunii sale “Jocul cuvintelor”. Prima ediție a avut loc miercuri de la 22.30 și a avut în minutul de aur peste 1 milion de români. A fost pe locul 2 după Imperiul Leilor de la PRO TV.

Cu cea de-a doua ediție a avut mai mult noroc, pentru că la orașe a ajuns și pe locul 1. Pe național a fost pe 2, iar Antena 1 a fost pe 1. PRO TV a căzut pe poziția a treia cu MasterChef, show culinar cu care nu a reușit niciodată rezultate excepționale după ce cei trei chefi pe care i-a făcut celebri s-au mutat la Antena 1. Este vorba despre chef Sorin Bontea, chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu.

Ce audienți a avut mai exact quiz show-ul prezentat de Dan Negru?

Așadar, quiz show-ul care iti pune mintea la treaba a plasat Kanal D pe primul loc in audiente, la nivelul publicului de la orase, statia inregistrand 4,0% Rating si 13,7% Share pe All Urban, in intervalul difuzarii emisiunii.

La nivel National, quiz show-ul a acumulat 4,2% Rating si 13,8% Share, pozitionand statia pe locul secund in audiente.

Minutul de aur, inregistrat la 22:30, a tinut aproape un milion de romani cu ochii pe Kanal D, la “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”; 735 000 de telespectatori din intreaga tara au urmarit, in medie, aseara, acest quiz extrem de atractiv tocmai prin simplitate.

Un tanar de 21 de ani, din Cluj, student la Inginerie Fizica si pasionat de istorie si politica, a fost castigatorul editiei de aseara “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”. Dupa o cursa contracronometru in “arena cuvintelor”, Victor si-a adjudecat suma de 5000 de lei, dar si cuvintele de lauda ale amfitrionului show-ului.