Adevărul despre emisiunea Insula Iubirii! Radu Vâlcan a dat din casă: Fanii au rămas mască

14 iun. 2022
Adevărul despre emisiunea Insula Iubirii! Radu Vâlcan a dat din casă: Fanii au rămas mască

Emisiunea Insula Iubirii prezentată de Radu Vâlcan este în topul preferințelor telespectatorilor, însă mulți se întreabă dacă ce se întâmplă pe micile ecrane este și real.

Iată că Radu Vâlcan se arată revoltat de un astfel de scenariu și a dezvăluit în direct adevărul despre emisiunea pe care o preizintă. Totul a pornit de la o discuție cu Alex Marcu, care a văzut noi imagini cu soția sa, Teodora, de pe insulă.

Pentru că se cunosc de ani buni, Alex Marcu susține că sunt lucruri ”înscenate” în emisiune care îl pun într-o lumină proastă, iar Radu Vâlcan l-a luat la rost.

Concurentul dezvăluia că el nu a făcut nimic, niciun gest de apropiere, iar cu toate astea, totul se întoarce împotriva lui.

”Într-adevăr sunt imagini provocatoare. Până la urmă de asta am venit aici. Băieții de pe insula cealaltă, ispitele, trebuie să își ducă treaba la bun sfârșit. Scopul lor este să o facă să se îndoiască de mine cât mai mult, pentru a vedea dacă va trece dincolo de ceea ce vede din partea voastră. Nu știu ce a văzut până acum, dar cumva cred că au afectat-o lucrurile pe care le-a văzut din partea mea. Eu nu am făcut vreun gest de apropiere. Nu am făcut nimic”, a spus concurentul.

Radu Vâlcan, ieșire nervoasă la Insula Iubirii

Vizibil enervat, Radu Vâlcan l-a întrebat dacă cumva i se pare că au fost imagini scoase din context. ”Tu crezi că Teodorei i s-au arătat materiale scoase din context?”, a întrebat Radu Vâlcan. ”Pot să spun că orice va urma să văd, ea este și va rămâne soția mea până la capăt”, a fost răspunsul concurentului.

Prezentatorul tv de la Insula Iubirii l-a atacat dur, ba chiar i-a spus că greșește cu aceste teorii, având în vedere competiția în care s-a înscris.

”Tu trăiești într-o teoria conspirației de la bun început, că am observat acest lucru. Tu crezi că tot Universul complotează împotriva ta?! E foarte bine că spui, că lucrurile trebuie lămurite. Eu, pentru că știu mai bine decât tine, îți spun că greșești”, i-a zis Radu Vâlcan.