Adevărul despre relația dintre chef Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru. Sunt cei doi iubiți? Am aflat cum stau lucrurile de fapt cu juratul de la Chefi la Cuțite

27 nov. 2022
Adevărul despre relația dintre chef Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru. Sunt cei doi iubiți? Am aflat cum stau lucrurile de fapt cu juratul de la Chefi la Cuțite

Cătălin Scărlătescu a fost ani bunul unul dintre cei mai celebrii burlaci. Odată ce Doina Teodoru a intrat în viața sa însă, juratul de la Chefi la Cuțite este cu totul alt om.

Doina Teodoru este actriță și o știm de la iUmor, dar și de la ”Băieți de oraș”. Nimeni nu avea să știe însă că actoria și bucătăria vor face o treabă atât de bună împreună.

Cei doi se înțeleg foarte bine, petrec timp împreună, însă ar fi mai bine să aflăm cum a fost momentul magic în care cei doi au ajuns să se cunoască și să formeze un cuplu.

Totul a pornit de la o fotografie, povestea la un moment dat, Cătălin Scărlătescu. Juratul de la Chefi la Cuțite spune că a mers la Vama Veche, vara, iar la un bar a văzut-o și pe Doina Teodoru.

Cătălin Scărlătescu spune că a fost ”mai mârșav”

Acesta a rămas paralizat pentru că actrița a făcut primii pași. Aceasta i-a cerut să facă o poză, iar mai apoi, lucrurile au mers cât se poate de natural, povestește bucătarul.

”Ne-am cunoscut la Vama Veche, pe la nu știu ce bar acolo, nu am nici cea mai vagă idee, pentru că am fost luat pe sus. Eu o văzusem, o cunoșteam, dar am fost așa mai timid. Ea a făcut primii trei pași. Totul a plecat de la o poză”, mărturisea acum ceva timp, Cătălin Scărlătescu.

Juratul Chefi la Cuțite spune însă că în realitate, el a fost cel care și-a dorit poza respectivă și iată că alegerea a fost în final una cât se poate de bună. Drept dovadă, relația lor este una cât se poate de perfectă acum.

”Am făcut noi doi o poză împreună și de la poza aceea totul a venit natural. Cred că eu am vrut poză, cred că eu am fost acela mai mârșav. M-am dus ca pisica: am zgâriat la ușă”, mai povestea chef Cătălin Scărlătescu.