Adevărul trist despre Delia Matache. Drama pe care artista a ținut-o ascunsă. Din păcate, nu mai poate continua

02 nov. 2022
Adevărul trist despre Delia Matache. Drama pe care artista a ținut-o ascunsă. Din păcate, nu mai poate continua

Delia Matache este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Este căsătorită cu Răzvan Munteanu de mai bine de zece ani, însă nici până acum nu au decis să își mărească familiei.

Despre o posibilă sarcină a Deliei Matache s-a tot vorbit în ultimii ani. La un moment dat, mama artistei a dat câteva detalii, cel mai probabil fără să își de seama. Gina Matache spunea atunci că fiica nu poate să rămână însărcinată și că este sătulă să fie întrebată despre acest lucru.

”În tinerețe rămâneam însărcinată și dacă beam apă, însă Delia nu poate. Îţi dai seama că nu am făcut tratamente cum încearcă ea acum… şi nu se poate, nu vezi? Pe vremea aia nu erau aşa, d-astea. S-a săturat și ea să fie întrebată când face un copil”, povestea mama Deliei.

Recent însă, artista noastră a readus în discuție subiectul, iar ce a putut să spună a fost cât se poate de halucinant. Delia și-a prezentat public toate motivele pentru care nu vrea să facă un copil.

Motivul pentru care Delia nu își dorește un copil

”De ce nu fac? Nu știu, dar cred că ar trebui felicitați oamenii care nu fac, pentru că toată lumea face și suntem foarte mulți și chiar nu mai avem nevoie să fim foarte mulți, adică ne-am atins scopul, ne-am înmulțit destul de mult, e plină planeta de noi și nu suntem prea simpatici așa, facem mult rău, mult rău.

Consumăm multă hrană, consumăm foarte multe chestii, facem rău, poluăm”, a transmis Delia Matache, pe pagina personală de socializare.

Artista a mai adăugat că un copil i-ar încurca viața destul de tare și că preferă să rămână o persoană fără obligații. ”NU! De ce să fac? Încă unul? Nu frate, lasă să nu fie. Dar nu stau eu așa bine fără stres? Dar nu stau eu așa bine fără obligații? Dar nu vin eu acasă când vreau, mă întorc acasă când vrea inimioara mea? Dar nu fac eu în viața asta ce vreau eu? Ba da, deci vrei complicații, fă un copil!”, a mai adăugat ea.