Adevăruri nespuse despre Corina Bilcon Caciuc. Cum l-ar fi convins aceasta, de fapt pe Reghe să divorțeze de Anamaria Prodan

17 oct. 2021
Adevăruri nespuse despre Corina Bilcon Caciuc. Cum l-ar fi convins aceasta, de fapt pe Reghe să divorțeze de Anamaria Prodan

Corina Bilcon pe numele real Corina Caciuc este vedeta momentului. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecamf divorțează din cauza ei. Subiectul se află în prim plan pe toate televiziunile și pe toate site-urile din România.

Românii au fost foarte interesați să afle detalii despre cea care l-a cucerit iremediabil pe antrenorul de la CSU Craiova. Surse din anturajul Corinei Bilcon Caciuc au dezvăluit pentru ShowBlitz.ro cum a reușit aceasta să-l facă pe Reghe să divorțeze de Anamaria Prodan.

Se pare că cei doi s-au întâlnit pentru prima dată în Dubai. Tânăra în vârstă de 29 de ani frecventa localurile de lux, dar lucra ca și escortă, hostess. Cu charm-ul ei, ea a reușit să cucerează mulți bărbați bogați, care au ajutat-o și pe ea să se dezvolte și să ducă o viață de lux.

Când a început povestea de iubire dintre Corina Bilcon și Laurențiu Reghecamf

Printre cei fascinați de Corina Bilcon s-a numărat și Laurențiu Reghecamf, pentru care la început ea a fost doar o distracție. Nu s-a gândit că va ajunge să se îndrăgostească iremediabil de ea și mai ales nu i-a trecut prin cap că va ajunge să divorțeze de Anamaria Prodan pentru ea.

Prima lor noapte de dragoste ar fi avut loc în urmă cu aproximativ 8 ani, au dezvăluit aceleași surse. De atunci cei doi s-au tot văzut, dar nu se lega nimic serios. Corina Bilcon a avut multă răbdare cu Reghe. Treptat, ea s-a orientat doar către el, alegând să-i fie fidelă.

El i-ar fi dat bani chiar și să-și deschidă un salon de înfrumusețare. Lucrurile au început să devină foarte serioase în urmă cu aproximativ un an, când Corina a început să vorbească despre întemeierea unei familii și despre faptul că și alți bărbați și-ar dori-o lângă ei.

Gigi Becali a spus totul

Ca să nu o piardă, Reghe a început să petreacă mai mult timp cu ea, iar în momentul în care aceasta a rămas și însărcinată, lucrurile au fost clare. El s-a decis ca orice ar fi să se separe oficial de Anamaria Prodan, care ar fi fost de acord ca acesta să-și facă de cap cu alte femei, dar să ascundă acest lucru.

Gigi Becali povestea într-un interviu că cei doi soți au avut mereu amanți, chiar dacă sunt împreună de 15 ani. Dar înțelegerea era ca în public să apară ca familia perfectă. Despre Anamaria Prodan s-a scris mult legat de relația ei cu Dan Alexa, dar ea a negat mereu zvonurile și nici nu au fost prezentate dovezi în acest sens în public.