Adevăruri nespuse despre Mihai Petre. Cum se comportă acesta cu soția sa, Elwira și cu cele două fiice ale lor când nu este filmat

25 oct. 2021
Adevăruri nespuse despre Mihai Petre. Cum se comportă acesta cu soția sa, Elwira și cu cele două fiice ale lor când nu este filmat

Mihai Petre și soția sa, Elwira reprezintă cea mai puternică echipă din competiția Asia Express, sezonul 4. Sau cel puțin până în acest moment. Cei doi au câștigat deja patru amulete, iar colegii lor sunt foarte enervați când văd că cei doi dansatori ajung cam de fiecare dată pe locul 1.

Mihai Petre este o fire foarte ambițioasă și cu toate că a mărturisit că nu-i place deloc să participe la reality show-uri a luat concursul în serios și a depus mari eforturi pentru a se impune în toate probele. Doar că presiunea a fost foarte mare și nu de puține ori acesta a ridicat tonul la soția sa, Elwira.

Ea este de origine poloneză și a fost partenera lui de dans mulți ani. Cei doi au câștigat împreună numeroase competiții sportive, iar în urmă cu 13 ani s-au și căsătorit. Au împreună două fiice superbe, iar pandemia le-a cat dat planurile peste cap. Au rămas fără o parte din venituri din cauză că sala lor de dans a fost închisă mult timp.

Iar pe de altă parte Mihai Petre a pierdut contractul de la PRO TV, unde era jurat la Românii au talent. Și cum problemele nu vin niciodată singure, au rămas și fără 30.000 de euro pe care-i dăduseră avans la o firmă de construcții pentru a le construi o casă. Încă de luptă în instanță pentru a-și recupera banii.

Cum se comportă Mihai Petre cu fetele lui, când nu este filmat

Ei bine, tocmai din aceste motive Mihai și Elwira Petre au acceptat să meargă la Asia Express și au depus eforturi pentru a rămâne în concurs până la final și chiar a câștiga. Din cauza presiunii și a nervilor, au existat mici conflicte între cei doi, însă atunci când nu sunt camerele de filmat pe ei, se înțeleg foarte bine.

Formează o familie unită și solidă, iar Elwira pare uneori tristă pentru că îi lipsește mult Polonia. Dar își iubește enorm fetițele, iar asta compensează.

„Încearcă să nu te mai lași călcată în picioare de acest individ care este soțul tău. Peste câțiva ani fetele tale se vor uita pe Internet și oare ce vor spune? Dacă în fața camerelor de vedere se comportă așa, în casă nici nu vreau să mă gândesc”, i-a scris un fan Elwirei Petre.

Doar că aceasta nu are de ce să se plângă pentru că relația ei cu Mihai Petre funcționează foarte bine. În orice familie mai există și discuții mai aprinse, dar sunt trecătoare.

„Pentru mine, cel mai frumos moment din Weekend este atunci când iau masa cu fetele. Așadar, împărtășesc cel mai frumos selfie. Weekend fain tuturor!❤️”, a fost mesajul lui Mihai Petre de pe rețelele de socializare din weekend.