Adio Alexandru Ciucu! Alina Sorescu, anunț cu care a lăsat pe toată lumea mască. Cine o face pe vedetă mai fericită ca niciodată

31 ian. 2023
Adio Alexandru Ciucu! Alina Sorescu, anunț cu care a lăsat pe toată lumea mască. Cine o face pe vedetă mai fericită ca niciodată

După ce s-a aflat că Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorțează după mulți ani în care au poza în cuplul perfect, artista a redevenit extrem de populară. Au curs concertele și contractele, dar în ultima perioadă nu prea se mai știa nimic despre ea.

Ei bine, chiar dacă în dragoste nu-i merge bine și asta pentru că momentan nu o mai interesează acest capitol, în carieră totul merge din ce în ce mai bine pentru Alina Sorescu. Vedeta a anunțat pe rețelele de socializare că pregătește o foarte mare surpriză și imediat a strâns mii de aprecieri.

Alina Sorescu va concerta pe 1 iunie la Arenele Romane alături de trupa ei de pici. În momentul de față, cele două fetiție ale sale, dar și copiii pe care îi pregătește la școala ei de muzică o fac extrem de fericită și nu pare să aibă nevoie de altceva.

Ce se mai întâmplă și cu Alexandru Ciucu

În ceea ce-l privește pe Alexandru Ciucu, acesta a preferat să fie discret cu viața personală, rezumându-se să discute doar despre noile sale colecții. S-a zvonit că acesta și-ar fi înșelat soție cu o altă femeie, pe cate a cunoscut-o în perioada în care făcea niște cursuri de modă la Paris, dar niciodată nu au fost prezentate dovezi în acest sens.

Un lucru este cert, însă. Alina Sorescu și Alexandru Ciucu nu se mai înțelegeau de mai bine de un an, iar zvonurile despărțirii lor rulau prin presă de mult timp. Ei au negat tot timpul, dar deznodământul a fost același în cele din urmă.