Adio Anamaria Prodan! Laurențiu Reghecamf i-a aplicat cea mai mare umilință din viața ei. Ce nume va purta băiețelul pe care-l va avea cu Corina Caciuc

01 mai 2022
Adio Anamaria Prodan! Laurențiu Reghecamf i-a aplicat cea mai mare umilință din viața ei. Ce nume va purta băiețelul pe care-l va avea cu Corina Caciuc

Corina Caciuc mai are puțin și va naște cel de-al treilea băiat al lui Laurențiu Reghecamf. Deși inițial s-a crezut că va fi fetiță, iată că într-un final antrenorul va mai avea încă un fiu. Și este atât de entuziasmat încât nu s-a putut abține să nu arate tuturor acest lucru.

În mijlocul nopții, el a publicat o fotografie cu bebelușul nenăscut, o ecografie și a făcut public și numele pe care-l va purta micuțul. Asta o va înfuria la culme pe Anamaria Prodan, care chiar a cerut instanței să-l decadă pe Reghe din drepturile părinteși pe care le are asupra lui Bebeto (Laurențiu Reghecamf Junior).

Probabil fotografia cu bebelușul nenăscut apare și în contextul în care au apărut speculații cu privire la anularea divorțului de impresară. Se pare că antrenorul s-ar teme de partaj și de faptul că ar putea rămâne fără nimic.

Ce nume va purta fiul cel mic al lui Laurențiu Reghecamf

Totuși, el pare că prin această imagine a vrut să întărească ideea că abia așteaptă să se finalizeze divorțul și să se căsătotească cu Corina Caciuc. Bebelușul va purta tot un nume care începe cu litera L. Nu se știe dacă va fi tot Laurențiu, ca și fiul pe care-l are cu Anamaria Prodan.

De menționat că primul băiat poartă numele Luca, deci este interpretabil comentariul lui.

”L. R.” – a scris Laurențiu Reghecamf la imaginea cu bebelușul, postată pe Instagram.

”Primul tort pentru micuțul L… 28 de săptămâni”, scria antrenorul tot pe Instagram acum ceva timp.