Adio Antena 1! Cu cine a semnat Radu Ștefan Bănică? Fiul lui Ștefan Bănică va fi jurat la o super emisiune. Este surpriza anului

27 nov. 2022
Adio Antena 1! Cu cine a semnat Radu Ștefan Bănică? Fiul lui Ștefan Bănică va fi jurat la o super emisiune. Este surpriza anului

La 20 de ani, Radu Ștefan Bănică a bifat deja câteva reușite importante în carieră. A fost concurent în cadrul show-ului transformărilor de la Antena 1, Te cunosc de undeva, a jucat pe scene de teatru importante și în plus și-a deschis și propria cafenea. Însă surprizele nu se opresc aici.

Fiul lui Ștefan Bănică a semnat cu TVR și va fi jurat într-o emisiune muzicală, numită Vedeta Familiei. Alături de el se vor mai afla Elena Gheorghe și cântăreața de muzică populară, Matilda Pascal Cojocăriță.

Filmările au început deja, dar nu se știe exact când va fi difuzată pe post noua producție, în care sunt implicați și foști membrii ai Școlii Vedetelor, o emisiunea de mare succes în urmă cu mai bine de 15 ani, care era difuzată tot la TVR.

Radu Ștefan Bănică, alături de Alex Delea, câștigătorul Survivor România

Radu Ștefan Bănică pare că s-a integrat foarte bine în showbiz. Sâmbătă seara el a fost alături de mai multe vedete, printre care și Alex Delea, câștigătoru Survivor România, dar și Elena Chiriac, finalistă a aceluiași în show într-un pub cu muzică live. Toți s-au distrat foarte bine împreună și nu este exclus ca toți să aibă proiecte comune, mai ales că la masă se aflau și reprezentanți ai Global Records.

Radu Ștefan Bănică este și student la Universitatea de Teatru și Film, iar tatăl său este extrem de mândru că fiul lui duce tradiția familiei mai departe. Și momentan lucrurile merg cum nu se poate mai bine pentru tânărul în vârstă de doar 20 de ani.