Adio Bursucu! Vedeta care vine lângă Teo Trandafir pentru Teo Show. Kanal D vine cu schimbări importante (EXCLUSIV)

16 feb. 2022
Adio Bursucu! Vedeta care vine lângă Teo Trandafir pentru Teo Show. Kanal D vine cu schimbări importante (EXCLUSIV)

Așa cum ShowBlitz.ro v-a informat în exclusivitate în urmă cu câteva săptămâni, Kanal D lansează o nouă emisiune, un matinal care-l va avea în prim plan pe Bursucu. Alături de el vor fi co-prezentatori Viviana Sposub și comediantul George Tănase. Producția se vrea a fi concurență pentru Vorbește lumea de la PRO TV.

De altfel, formatul pare destul de similar. Sunt doi bărbați și o femeie la cârma emisiunii, iar temele abordate vor fi dintre cele mai diverse, de la nutriție, sănătate, mod de viață la interviuri spumoase cu vedete și desigur mult divertisment. Viviana Sposub devina astfel rivala Adelei Popescu, însă este greu de crezut că o poate egala.

Reprezentanții Kanal D au transmis un comunicat oficial prin care informează că matinalul va începe în curând și că va fi difuzat, de la ora 8 dimineața. Totodată anunță că Bursucu se retrage din emisiunea Teo Show, ceea ce era destul de evident.

Întrebarea este cine-i va lua locul? Sursele ShowBlitz.ro au dezvăluit că cei de la Kanal D vor să refacă emisiunea celebrei Teo Trandafir și să adapteze formatul la cel pe care aceasta îl prezenta în urmă cu mult timp la PRO TV. Așadar nume noi se vor alătura proiectului.

Cine îi ia locul lui Bursucu la Teo Show

Aceleași surse au relatat că mai multe vedete au dat probe pentru emisiune. Mihai Mitoșeru ar fi unul dintre aceștia. De asemena s-ar fi discutat și cu Cove, iar un alt artist dorit de cei de la Kanal D ar fi Jorge, care a prezentat Vorbește lumea cu Theo Rose în lipsa Adelei Popescu.

Bella Santiago, Amna ar fi dat și ele probe, dar și Cristina Mihaela Dorobanțu, care ar putea fi înlocuită de Andreea Mantea la Puterea Dragostei. Ruxi Opulenta este luată în calcul pentru o rubrică de fashion, dar o variantă este și DJ Radio Impuls, Mihai Hînda cu care Teo mai face emisiuni la radio.

Momentan nimic nu este stabilit, dar se dau multe probe pentru a alege varianta cea mai potrivită. Cei de la Kanal D au ambiții mari și nu vor să-și piardă locul 2 în topul audiențelor, după ce PRO TV le-a furat practic reality show-ul cu care câștigaseră cel mai mult public, Survivor România.