Adio Chef Florin Dumitrescu! Cine ar urma să-i ia locul în juriul Chefi la Cuțite? Este surpriza anului

24 ian. 2023
Adio Chef Florin Dumitrescu! Cine ar urma să-i ia locul în juriul Chefi la Cuțite? Este surpriza anului

Sezonul 10 al show-ului culinar Chefi la Cuțite, de la Antena 1, a fost un mare succes. Chef Sorin Bontea și-a adjudecat cel de-al cinci-lea trofeu prin Florica Boboi, iar acum publicul deja așteaptă cu sufletul la gură ediția cu numărul 11, care s-a filmat deja. Vor fi surprize mari în emisiune.

O parte din fani au scris pe rețelele de socializare că chef Florin Dumitrescu va fi înlocuit din juriu și asta pentru că el s-a arătat a fi cel mai puțin spectaculos. A refuzat să participe la Asia Express și în general este destul de așezat. Doar că nici vorbă de așa ceva. Cel puțin nu în sezonul 11.

Pentru mai târziu, ar putea exista elemente noi la Chefi la Cuțite și chiar să fie înlocuit un jurat. Chef Patrizia Paglieri, care a fost foarte populară în ultimul sezon Asia Express va reveni la Antena 1, după eșecul cu matinalul de la Kanal D. Nu se știe exact ce va face, dar declarația ei a lăsat loc de multe interpretări.

Ce a dezvăluit chef Patrizia Paglieri

“La Kanal D a fost frumos, dar matinalul a fost destul de greu, concurența mare. Chiar m-am simțit atât de bine cu Bursucu, cu George și Viviana. Mi-a părut rău că nu a mers mai departe proiectul. Concurența nu ne-a distrus proiectul, însă cu orice lucru nou la început trebuie să ai răbdare. Poate mai trebuia un pic de răbdare cu acel proiect.

Patrizia Paglieri și fiul său, Franceso la Asia Express

Eu nu am făcut niciodată matinal în viața mea..mă trezeam la patru dimineața și nu este cel mai frumos lucru din viața unui om, dar mi-a plăcut mult, a fost un proiect foarte frumos. La Kanal D m-am simțit foarte bine și mi-a părut rău că s-a terminat proiectul așa de repede. Acum urmează să am un proiect mare, cu Antena 1, dar nu pot să spun. Vă pot garanta că o să fie un proiect frumos, dar o să aflați în curând!”, a declarat Patrizia Paglieri pentru Click!