Adio chef Florin Dumitrescu? Decizia neașteptată luată de celebrul bucătar, după finalul sezonului 10 Chefi la Cuțite. A lăsat pe toată lumea mască

07 dec. 2022
Adio chef Florin Dumitrescu? Decizia neașteptată luată de celebrul bucătar, după finalul sezonului 10 Chefi la Cuțite. A lăsat pe toată lumea mască

Chef Florin Dumitrescu este unul dintre cei mai apreciați bucătari de la noi din țară, însă acesta a luat o decizie la care nu mulți se așteptau.

Chef Florin Dumitrescu a fost prezent recent în podcastul ”Zunivers” al lui Otravă, acolo unde a povestit că există anumite preparate care au nevoie de un anumit timp pentru a fi pregătite.

„Risotto nu ai cum să îl scoți mai repede de 20 de minute. Nu fierbe orezul ăla în 20 de minute. Pastele, mai repede de 10 minute nu ai cum să le scoți. Adică sunt niște timpi pe care trebuie să îi lași”, spune acesta.

Din acest motiv, bucătarul de la ”Chefi la cuțite” a precizat că nu dorește să își deschidă un restaurant.

Chef Florin Dumitrescu nu dorește să își deschidă restaurant

În cadrul aceluiași podcast, chef Florin Dumitrescu a precizat că nu vrea să facă acest pas deoarece oamenii când vin la restaurant sunt pe grabă și nu vor să acorde timpul necesar pentru prepararea mâncării.

„Ai nevoie de un spectacol în toată povestea asta. Eu de ce nu îmi fac cârciumă în momentul ăsta? Eu nu îmi fac cârciumă pentru că tu nu ești disponibil să îmi dai două ore din viața ta, în primul rând. Eu nu am timp de asta.

Tu, ca și client, nu ești disponibil să îmi dai două ore din viața ta, să te așezi la masă, să te lași purtat de ospătari, de bucătari, de service, de ambient, de tot ce se întâmplă acolo, să te lași purtat de val și la final să zici ce experiență ai avut.

Nu! Tu vii la cârciumă să epatezi. 2 – să mănânci de foame, 3 – să te faci văzut, 4 – că e mișto să fii pe acolo”, a mai spus chef Florin Dumitrescu.