Adio Culiță Sterp! Este cea mai tristă veste. Anunțul este oficial

23 nov. 2022
Adio Culiță Sterp! Este cea mai tristă veste. Anunțul este oficial

Culiță Sterp, unul dintre cei mai apreciați cântăreți de manele din România a ajuns să fie privit cu alți ochi. Tânărul a cauzat un accident rutier zilele trecute, în centrul orașului Cluj-Napoca.

Dacă până acum a preferat să păstreze tăcerea, iată că ceva s-a schimbat. Culiță Sterp a oferit o declarație complexă despre lipsa sa de pe Instagram, dar și despre planurile pe care le are în continuare.

Artistul susține că nu a fugit nicăieri, ci pur și simplu i-a fost dificil să le vorbească urmăritorilor săi, având în vedere cele întâmplate.

Postarea i-a îngrijorat însă pe fani în condițiile în care artistul spune că are nevoie de o pauză după accident. Este vorba despre o pauză de la muzică? Sau doar de câteva zile pentru a-și reveni?

Nu știm cert, este că cel mai probabil acesta va avea o serie de probleme cu legea destul de grave, iar asta i-ar putea da complet cariera peste cap.

De asemenea, nu ar fi exclus ca anumiți fani să aleagă să nu îl mai cheme la spectacole, iar tariful lui să scadă destul de mult.

”Nu am fugit nicăieri, aici sunt pentru cei care vă întrebați. Sincer, mi-a fost greu să ies în fața voastră și să vorbesc și să vă spun ceva după cele toate întâmplate. Am stat puțin să mă gândesc, să analizez tot la rece și chiar am avut nevoie de o pauză”, a mărturisit Culiță Sterp.

Cariera lui Culiță Sterp, grav afectată după accidentul rutier?

Artistul și-a continuat postarea cerându-și scuze față de familia tânărului implicat în accidentul rutier, dar și oamenilor care l-au susținut necondiționat în ciuda celor întâmplate.

”Vreau să îmi cer scuze, în primul rând, lui Marius, băiatului implicat în accident. Atât lui, cât și familiei lui cu care am ținut legătura și cu care m-am și împăcat ulterior, pe toate planurile.

Vreau să îmi cer scuze oamenilor pe care i-am dezamăgit, celor care îmi ascultă muzica, celor care mă apreciază și, în special, familiei mele, care a fost și este necondiționat lângă mine, indiferent de orice situați în care aș fi. Dar, și oamenilor care mp apreciau pentru felul meu de a fi, pentru cum sunt eu”, a mai povestit artistul.

Culiță Sterp a mai dezvăluit că va lua din această întâmplare doar învățăturile, pe care le va folosi în viitor și le-a mulțumit tuturor celor care sunt alături de el în continuare.

”Știu că am dezamăgit și poate nu își mai au rost cuvintele și nici scuzele, dar nu cred că este om în lumea asta fără greșeală, cred că toți greșim. Poate chiar am avut nevoie să fac asta, ca viața să mă învețe o lecție foarte importantă, din care să îmi iau toate învățăturile și să le duc mai departe.

Pot să spun doar că mi-am propus mie ca vor fi multe lucruri în viața mea care se vor schimba în bine, pentru că, sincer, cam asta a fost cea mai mare palmă pe care o puteam primi de la viață, până acum, ca să rămân cu picioarele pe pământ. Vreau să vă multumesc pt că îmi sunteți alături, dar și pentru criticile pe care le-am primit pentru că, sincer, chiar le-am meritat, au fost pe bună dreptate”, mai punctat artistul.