Adio Gabriela Cristea! Anunțul la care nimeni nu se aștepta. Tavi Clonda, soțul ei este implicat

03 feb. 2023
Adio Gabriela Cristea! Anunțul la care nimeni nu se aștepta. Tavi Clonda, soțul ei este implicat

Gabriela Cristea știe că nu va mai trece foarte mult și cariera ei în televiziune se va sfârși. Astfel că aceasta caută să-și investească banii câștigați într-un business care să-i aducă profit și atunci când nu va mai fi o vedetă la mare căutare. Și dacă la finalul anului trecut anunța că și-a deschis un magazin de haine online, acum a schimbat total domeniul.

De data aceasta și Tavi Clonda, soțul său este extrem de implicat în business. Cei doi și-au deschis un studio foto și speră să aibă succes cu el. Mai mult decât magazinul online, care nu pare să meargă chiar foarte bine. Momentan tot job-ul de la Antena Stars reprezintă baza.

Cu ce se mai ocupă acum Gabriela Cristea

„În sfârșit vă dezvălui la ceea ce lucram. Fac un studio foto cu niste cornere cu totul speciale. Aceasta este o jumătate pentru că nu este gata încă. Mai avem de pus cap la cap niște decoruri. Pregătim pentru Valentine’s Day, Dragobete, 1 martie și 8 martie, dar și pentru perioada Paștelui. Dacă vreți să vă faceți proze frumoase, cu decoruri extraordinar de frumoase, vă așteptăm la noi!”,  a scris Gabriela Cristea pe rețelele de socializare.

Vedeta ar câștigat un salariu de 10.000 de euro pe lună de la Antena Stars, la care se mai adaugă și alte venituri care-i provin din contracte de publicitate. Problema este Tavi Clonda, care nu reușește să aducă prea mulți bani în casă, dar are mare grijă de cele două fetițe pe care le are cu Gabriela Cristea și pe care le iubește enorm.