Adio Gina Pistol! Presupusa amantă a lui Smiley a semnat cu Antena 1! Va fi în prim plan în curând. Este lovitura sfârșitului de an

23 nov. 2022
Adio Gina Pistol! Presupusa amantă a lui Smiley a semnat cu Antena 1! Va fi în prim plan în curând. Este lovitura sfârșitului de an

Gina Pistol formează un cuplu sudat cu Smiley, dar înainte ca acesta să devină tătic și să-și asume oficial relația cu actuala iubită, a fost un mare cuceritor, chiar dacă rar au aprăut articole pe subiect. Totuși în urmă cu mai mulți ani s-a scris despre idila secretă pe care ar fi avut-o cu frumoasa Oana Zara.

Tânăra are acum 26 de ani și l-a cunoscut pe Smiley la Românii au talent, în anul 2015, când avea doar 19 ani. Mai multe surse au dezvăluit pentru ShowBlitz.ro că artistul era cu adevărat fascinat de superba dansatoare, care însă nu i-ar fi acordat chiar atât de multă atenție. Și asta pentru că ea era îndrăgostită de un alt bărbat, care era și el într-o relație asumată.

Este vorba despre Bogdan Medvedi de la trupa Maxim, care la acel moment trăia o poveste de dragoste intensă cu Alina Eremia. În paralel se pare că Oana Zara îi era amantă. Și într-un final a și rămas cu ea.

Oana Zara a frânt multe inimi

În prezent, cei doi încă formează un cuplu, iar tânăra este foarte fericită că a obținut în sfârșit un rol într-un serial după mai multe încercări eșuate. Oana Zara a semnat cu Antena 1 și va fi actriță în noul serial LIA, produs de firma Ruxandrei Ion. Este o veste proastă pentru Gina Pistol, care-și vede toate rivalele la postul unde și ea lucrează.

În trecut și Ana Baniciu a apărut la Asia Express, competiție pe care și câștigat-o împreună cu Raluka. Ea avea o idilă cu Smiley la acea vreme, iar artistul ieșea și cu Gina Pistol în paralel.

„Sunt extrem de fericită că fac parte din proiectul @lia_antena1 care va începe în curând pe @antena1_oficial 🤍
Multumesc @ruxandraion pentru că m-ați distribuit în rolul Danei și pentru sfaturile pe care mi le dați zi de zi la filmări.

Abia aștept s-o cunoașteți pe Dana! E o fată care a trecut prin multe greutăţi, în special din cauza lipsurilor materiale. A renunţat la visul ei, dansul, desi era cea mai bună, pentru că ceilalţi copii râdeau de ea că este săracă. Greutăţile au făcut din ea o femeie puternică şi poate dură, însă nimeni nu ştie cu adevărat ce este în spatele ei!”, a scris Oana Zara pe social media.