Adio Gina Pistol! Smiley, relație cu Adelina Pestrițu. Ipostazele intime în care au fost surprinși cei doi /VIDEO

01 iun. 2022
Adio Gina Pistol! Smiley, relație cu Adelina Pestrițu. Ipostazele intime în care au fost surprinși cei doi /VIDEO

Chiar în ziua în care Smiley a susținut un super concert la Sala Polivalentă, acesta și-a lansat și o nouă melodie, în colaborare cu Juno. Rolul principal în clip l-a avut Adelina Petrițu, care o interpretează pe femeia care i-a furat mințile celebrului artist.

Fanii au fost foarte dezamăgiți de alegerea lui Smiley și a curs cu critici pe rețelele de socializare. Mulți s-au întrebat de ce nu a ales-o pe Gina Pistol pentru acest rol. Însă atunci când artistul a făcut acest gest în trecut, a primit din nou multe comentarii negative. Deci este greu de mulțumit lumea internetului.

Adelina Pestrițu nu se bucură de cea mai bună imagine în mediul online, cu toate că are o comunitate destul de mare de urmăritori. Însă trecutul ei tumultos și dezvăluirile fostului iubit, Speak au transformat-o într-un personaj destul de antipatic.

Smiley, devansat de Alina Eremia și Connect-R

Noua piesă a lui Smiley se bucură totuși de succes. La nici 24 de ore de la lansare a ajuns în trending Youtube, pe locul 38 la categoria videoclipuri populare.

Alina Eremia și Connect-R au scos și eu o melodie împreună, marca Global Records și au reușit să strângă de două ori mai multe vizualizări decât Smiley în același interval de timp. Aceștia se află pe locul 20 la categorie videoclipuri populare.