Adio Gina Pistol! Smiley s-a mutat deja de acasă. A vrut să explice el totul: Pentru mine a fost o experiență incredibilă și…

31 mart. 2023
Adio Gina Pistol! Smiley s-a mutat deja de acasă. A vrut să explice el totul: Pentru mine a fost o experiență incredibilă și...

Smiley i-a interzis Ginei Pistol să plece în Mexic, Columbia și Guatemala pentru a fi prezentatoare la America Express, iar mai nou aceasta a renunțat și la Chefi la Cuțite, deși chiar ea s-a plâns că îi este foarte dor de televiziune și că nu mai suportă să stea izolată acasă cu cea mică. În schimb artistul a plecat de acasă tocmai în Statele Unite ale Americii, unde va petrece în jur de o lună pentru a face muzică.

Proiectul său este legat de HaHaHa Production, casa lui de discuri, dar a avut ocazia să meargă și pe mare scenă de la Americanii au talent, unde a dat mână cu superbele Heidi Klum și Sofia Vergara.

Invitat de prezentatorul Terry Crews pe scenă, Smiley a fost felicitat la scenă deschisă de Simon Cowell, cel care deține drepturile pentru celebrul show de talente, produs astăzi în 68 de țări. Interesant este că artistul nu a luat-o cu el și pe Gina Pistol.

Gina Pistol, foarte nefericită cu Smiley

Mai mult, aceasta pare extrem de nefericită de când a născut și mai multe surse au dezvăluit pentru ShowBlitz.ro că aceasta a renunțat la tot doar pentru ca Smiley să fie fericit, dar acesta îi acordă destul de puțină atenție.

„Pentru mine a fost o experiență incredibilă (n.r. cea de la Americanii au talent) și un moment trăit din plin, după atâția ani de televiziune. Este copleșitor să fii acolo, să simți atmosfera din platoul ăla uriaș, să te strângă în brațe unii dintre cei mai importanți oameni de televiziune din lume și să știi că faci parte, alături de echipa ta din România și de românii tăi talentați, dintr-o poveste atât de mare și de spectaculoasă cum este Got Talent.

M-am bucurat și că am constatat că și noi suntem foarte buni și că „Românii au talent” este produsă, realizată, gândită, pusă în scenă similar cu ediția americană. Am încercat să filmez, sa vă arăt, dar să mă și bucur, să trăiesc experiența asta așa cum a fost ea, memorabilă și însemnată pentru noi, românii. Mulți chiar ne știau pe noi, prezentatorii din România, pe unii dintre concurenții de acasă care au făcut istorie și m-am bucurat teribil să găsesc în public, printre spectatori, români bucuroși să vadă o bucățică din ”acasă” în fața lor. O superexperiență pentru care sunt recunoscător”, a declarat Smiley care a hotărât să lanseze odată cu plecarea în LA #DailyTok, un jurnal video pentru comunitatea sa de pe TikTok, cu episoade zilnice, pentru a împărtăși cât mai mult din cele 2 săptămâni de aventură americană.