Adio Ilinca Vandici! Imaginea vedetei Kanal D este complet distrusă. Acuzații extrem de grave la adresa ei

21 apr. 2022
Adio Ilinca Vandici! Imaginea vedetei Kanal D este complet distrusă. Acuzații extrem de grave la adresa ei

La 35 de ani, Ilinca Vandici spune că are viața perfectă. Este extrem de frumoasă, iar asta se poate vedea cu ochiul liber, are o carieră de succes și familia la care a visat. Ea insistă pe ideea că bărbatul său Andrei Neacșu este un adevărat diamant și că i-ar ierta absolut orice.

Vedeta Kanal D a dat două interviuri din care a ieșit cu imaginea puternic șifonată. Unul colegei sale de la Kanal D, Denise Rifai, iar un altul lui Damian Drăghici pentru podcastul lui. În ambele a făcut o serie de afirmații care au deranjat publicul și s-a trezit cu multe comentarii negative la adresa ei.

Deși a trecut mai bine de o săptămână de la ultima ei apariție, încă face furori pe Tik Tok, dar în sens negativ. Ilinca Vandici este pusă la zis puternic, iar un rezumat a toate declarațiile neinspirate pe care le-a dat a făcut jurnalista Teodoara A. Munteanu, colaborator VICE, care a expus situația pe larg.

Acuzații grave la adresa Ilincăi Vandici. Jurnalista Teodora A. Munteanu a făcut-o knock out

„De câteva săptămâni tot îmi apar pe Tiktok frânturi din ultimele interviuri date de Ilinca Vandici și de fiecare dată mă îngrozesc teribil.

Doamna e influencer (967k urmăritori pe Insta, 361K urmăritori pe FB) și prezentatoarea emisiunii Bravo ai Stil de la Kanal D. În ultima vreme tot și-a făcut apariția pe la emisiuni, podcasturi, etc. și ne-a dat pe spate cu înțelepciunea ei și experiențele sale de viața.

La podcastul lui Damian Drăghici a spus, pe modelul Danei Budeanu, că bărbatul ei trebuie să fie bărbat.

Adică:

„Nu îl trimit la Mega la cumpărături. Nu îl pun să schimbe scutecul copilului. Nu îl pun să se dea cu rolele/patinele prin parc, să nu știu ce. Nu, domnule! Bărbatul e bărbat. El trebuie să fie șmecher, să rămână așa. Aaa, că are și momentele lui cu copilul, treaba lor. O să le aibă și de acum înainte că doar el o să-l ducă la femei, nu eu.

Dar pentru mine, bărbatul trebuie să fie stâlpul, da?!”

Apoi continuă, spunând că i-ar ierta bărbatului ei ABSOLUT ORICE.
„Consider că iubirea și familia noastră e mai presus de o fufă, două/trei, care vin, pleacă, stau pentru 10-15 minute”, a spus Ilinca.

*Moment în care, bărbații din trupa lui Damian Drăghici, încep să jubileze de fericire, unul dintre ei confirmând că și femeia lui îi iartă ORICE.*

Prostia nu s-a oprit aici.
„Nu știu ce ar putea omenește să facă un bărbat să nu îl iert. Nu există”, a continuat Ilinca.

Atunci realizează că a scos porumbelul pe gură. Dar nu că a zis o tâmpenie (pentru că deh, chiar există lucruri pe lumea asta de neiertat), ci că prin declarația ei „i-a dat undă liberă” soțului ei să … se iubească pasional 10-15 minute ( :))) ) cu alte doamne.

Așa că, în cel mai cringe moment din tot podcastul, Ilinca se întoarce spre cameră și spune așa:
„Fetelor, nu, nu e disponibil și tot la mine se întoarce, orice ar fi”.
*Apoi bărbații prezenți în platou încep să aplaude.* Vomit.

Urmează cea de a doua apariție. Prezentă în platoul lui Denise Rifai, este întrebată, culmea, ce nu i-ar ierta niciodată soțului ei.

Răspunsul:
„I-aș ierta orice!”
Din aceeași emisiune am mai aflat că Ilinca Vandici a mai spus în trecut următoarele:
„Nu puteam să-mi caut un iubit care să mă plimbe cu tramvaiul, când eu mă plimbam cu maşina personală”.
„Este de datoria unui bărbat să acopere anumite cheltuieli, de exemplu, o mașină de o sută de mii de euro”.

„Am învățat de-a lungul timpului că un bărbat trebuie lăsat să facă astfel de cadouri soției lui. Dacă eu pot să-mi ofer tot ce este nevoie, el nu se mai simte bărbat”.

La acestea se mai adaugă și declarațiile din emisiunea lui Denise Rifai:

„Dacă eu conduc un anumit tip de mașină, dacă eu îmi permit un anumit tip de apartament, ce ar putea să mă atragă la un bărbat care nu își permite lucrurile astea? (…) De ce l-aș mai aprecia, de ce l-aș mai iubi”.

Apoi, în secunda doi, se contrazice și zice că pentru ea nu contează banii, ca după să zică: „Mă atrage un bărbat inteligent, șmecher, deștept, puternic din toate punctele de vedere. Asta înseamnă că el trebuie să fie mai potent financiar decât mine, da?!”
Bine, în emisiunea aia mai spune și multe alte tâmpenii, cum ar fi că femeile au o problemă cu ea că toate doresc ce are ea.

Iartă-mă, Ilinca, dar eu chiar nu îmi doresc ce ai tu.

Rămâi tu cu bărbatul șmecher, că eu îl vreau pe ăla căruia nu i-au căzut testiculele când a coborât pâna la Mega să ia o pâine.
Rămâi tu cu bărbatul cu bani, că eu îl vreau pe ăla care știe să respecte o femeie.
Rămâi tu cu bărbatul care nu iese cu copilul în parc, că eu îl vreau pe cel care își asumă rolul de tată.
Te rog, rămâi cu bărbatul tău care ține 10 minute. Chiar nu îl vrea nimeni.
–––
Cât e glumă, e panaramă, dar declarațiile Ilincăi Vandici sunt extrem de grave. Să promovezi ideea că o femeie poate să treacă peste orice îi face soțul ei este crimă. Orice poate înseamna abuz, violență, viol, abuzul copilului și așa mai departe.
În țara în care anul trecut 69 de femei şi-au pierdut viaţa în urma agresiunilor, în țara în care violatorii și abuzatorii umblă în libertatea și femeile mor cu ordinul de restricție în mână, în țara în care victimele sunt blamate și justiția nu face suficiente pentru a le proteja, tu, Ilinca Vandici nu ar trebui să îți mai permiți să deschizi gura.”, a scris jurnalista Teodora Munteanu pe facebook.
Postarea ei a strâns aproape 2000 de LIKE-uri și peste 900 de distribuiri și o serie impresionantă de comentarii, majoritatea critice la adresa Ilincăi Vandici care și-a deteriorat destul de imaginea cu ultimele două interviuri ample pe care le-a acordat.