Adio Laurențiu Reghecamf! Anamaria Prodan are un nou iubit! De data aceasta REAL. Cine este Flavius Nedelea

20 apr. 2023
Adio Laurențiu Reghecamf! Anamaria Prodan are un nou iubit! De data aceasta REAL. Cine este Flavius Nedelea

Adio Laurențiu Reghecamf! În sfârșit Anamaria Prodan iubește din nou și de data aceasta totul pare real. Dacă până acum au tot apărut povești cu șeici arabi și alte zvonuri de tip PR, de data aceasta lucrurile sunt serioase. Impresara are o relație nouă și totul este roz în viața ei. Cel puțin momentan.

Anamaria Prodan nu se mai ascunde și a fost surprinsă chiar în aeroport împreună cu noul său iubit, Flavius Nedelea. Cei doi urmau să decoleze spre Nisa, când au fost zăriți de mai mulți cetățeni, dar și de paparazzii. Astfel că totul a fost făcut public și deja s-au aflat primele informații despre bărbatul misterios care-i face viața mai frumoasă impresarei.

Cine este Flaviu Nedelea, noul iubit al Anamariei Prodan

Flavius Nedelea este un om de afaceri prosper, originar din Tulcea. Acesta are 42 de ani și deține, printre altele, un hotel în Capitală, dar și un restaurant de lux. El a refuzat să comenteze despre noua lui relație și a transmis că este o persoană discretă, care-și dorește să țină viața lui privată, privată.

Flavius Nedelea și Anamaria Prodan

În schimb Anamaria Prodan a avut o reacție pe acest subiect. Imediat ce s-a aflat despre noul ei iubit, jurnaliștii au căutat-o pentru reacții, iar aceasta a ales să le răspundă celor de la Click!

„Viața mea este minunată, nu am nimic de ascuns. Protejez omul de lângă mine! Este minunat! Fabulos! Îi mulțumesc pentru fiecare clipă de vis pe care mi-o oferă și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ceea ce trăiesc” , a spus impresara pentru Click.ro.