Adio Mario Fresh! Iubitul Alexiei Eram a încasat cea mai mare umilință din viața lui. Nu se mai poate face nimic

25 nov. 2022
Adio Mario Fresh! Iubitul Alexiei Eram a încasat cea mai mare umilință din viața lui. Nu se mai poate face nimic

Mario Fresh a încasat cea mai mare lovitură din viața sa. Iubitul Alexiei Eram și-a spus nemulțumirea în mediul online, acesta referindu-se la hiturile pe care le-a compus în acest an.

Mario Fresh este cunoscut pentru piesele pe care pe compune, însă artistul nu este deloc mulțumit cu ceea ce s-a întâmplat anul acesta. Recent, a avut loc gala The Artist Awards, cel de-al doilea cel mai mare eveniment muzical de acest tip din România.

Iubitul Alexiei Eram a precizat în mediul online că este nemulțumit că nu a fost premiat la această gală și nici la Romanian Music Awards. Potrivit lui, cunoscutele piese „Necesar” și „Umbre” ar fi meritat o astfel de apreciere.

„Salut! Eu sunt Mario Fresh, cântăreț și compozitor al hitului din 2022 ”Necesar”. Cred că ați uitat să-mi dați premiile. Am fost eu lăsat în umbră??? Sau doar am uitat să menționez și de ”Umbre”? (…) Nu e vorba despre premii, ci doar despre ce transmitem noi ca artiști publicului. Așadar, doar muzica vorbește. Să fim fericiți cu toții! Vă pup și vă iubesc! Real!”, a fost mesajul artistului la secțiunea InstaStories.

De asemena, el i-a etichetat și pe cei despre care, spune el, l-au neîndreptățit.

Mario Fresh a compus o melodie care s-a numărat printre preferințele românilor

Piesa „Necesar”, a lui Mario Fresh, a fost printre preferatele românilor în acest an. Videoclipul oficial și cel cu versuri au peste 31 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Cea de-a doua piesă, „Umbre”, este o colaborare cu faimosul Connect-R, iar ea are peste 10 milioane de vizualizări pe aceeași platformă.

Iubitul Alexiei Eram nu a primit aprecierea pe care o dorea la aceste gale din domeniu, însă acesta nu se poate plânge de faptul că nu-i merge bine pe plan profesional.