Adio Oana Zăvoranu! Cine este femeia celebră cu care a fost înlocuită de soțul său, Alex Ashraf. Urmează un divorț cu circ maxim

29 ian. 2023
Adio Oana Zăvoranu! Cine este femeia celebră cu care a fost înlocuită de soțul său, Alex Ashraf. Urmează un divorț cu circ maxim
Oana Zăvoranu și Alex Ashraf

Zvonurile despre un potențial divorț între Oana Zăvoranu și soțul său, Alex Ashraf sunt vechi. De fiecare dată au fost infirmate, iar Querida a amenințat presa cu procese și dosare penale. Ca și Alina Sorescu, și ea a încercat să țină adevărul ascuns. Dar iată că inevitabilul s-a produs.

Cu toate că și acum Oana Zăvoranu încearcă să salveze aparențele, numeroase surse ne-au mărturisit că situația în căsnicia ei este extrem de tensionată. Un lucru este cert. Alex Ashraf și-a înșelat soția milionară cu o divă poreclită Cocoșata, conform celor de la CanCan.ro.

Femeia ar avea în paralel încă o relație interzisă cu un bărbat mai în vârstă, care i-ar sponsoriza toate capriciile. Se pare că aceasta este obișnuită să trăiască în lux, iar pentru a se bucura de tot ceea ce visează, prestează și ea anumite servicii.

Oana Zăvoranu, înșelată cu altă femeie pe banii ei

Oana Zăvoranu ar fi aflat de existența ei după ce o fană i-a trimis o fotografie cu Alex Ashraf și Cocoșata. Cei doi se aflau în avionul de Dubai, unde au petrecut o vacanță de vis pe banii Queridei. Când a aflat, aceasta a luat foc.

La cald, ea a vrut imediat să divorțeze, dar apoi a revenit asupra deciziei. Îndrăgostit de noua femeie din viața lui, Alex Ashraf ar fi vrut și el să plece, doar că surpriză mare, Cocoșata nu este dispusă să-i ofere exclusivitate lui și nici să împartă banii pe care-i primește de la celălalt iubit.

Așa că momentan telenovela este abia la început, iar dacă se va ajunge la divorț, cu siguranță va fi unul cu circ, așa cum ne-a obișnuit Oana Zăvoranu până acum.