Adio Răzvan Fodor! Irina Fodor, îndrăgostită de un alt bărbat celebru. Dezvăluri din spatele ușilor închise

02 feb. 2023
Adio Răzvan Fodor! Irina Fodor, îndrăgostită de un alt bărbat celebru. Dezvăluri din spatele ușilor închise

Despre Irina Fodor și Răzvan Fodor nu prea sunt multe de zis. Cei doi sunt împreună de ani buni, activează în același domeniu și au nenumărate lucruri în comun.

Ca să nu mai vorbim de faptul că cei doi soți au o familie cât se poate de superbă și sunt mai mereu o prezență plăcută, acesta fiind și motivul pentru care nenumărate persoane îi admiră.

Dacă vă gândeați că după ani buni de căsnicie, certurile și geloziile dispar, aflați că în cazul Irinei Fodor și al lui Răzvan Fodor, lucrurile nu sunt deloc așa.

Iar asta s-a văzut clar la un podcast recent, unde prezentatorul tv a avut o criză de gelozie în adevăratul sens al cuvântului, din cauza unui faimos artist.

Cum s-a întâmplat totul? Ei bine, Horia Brenciu, gazda Podcast-ului a început să fredoneze o piesă apreciată de publicul larg, Shallow, interpretată de Lady Gaga și Bradley Cooper.

Nimeni nu avea însă să știe că Irina Fodor are ceva gânduri pentru faimosul artist. Inlcusiv Răzvan Fodor s-a simțit nevoit să intervină pentru a o opri pe soția sa.

Horia Brenciu a propus ca Bradley Cooper să vină la masa familiei Fodor, iar prezentatoarea America Express s-a bucurat enorm.

”Să-mi… Să gătească, nu la o masă”, a spus ea, neștiind că soțul ei Răzvan Fodor va avea o replică pe măsură. ”Aaaa. Vrei să-ți gătească Bradley Cooper, ă? Ce să-ți gătească, mă, sărăcia aia? Ce să-ți gătească? Bradley Cooper, ă? Vine el așa cu ochii ăia albaștri. Vezi că am auzit că e…”, a spus acesta.

Răzvan Fodor, reacție neașteptată în fața Irinei Fodor

Irina Fodor și-a dat seama că soțul ei îi caută doar defecte artistului, însă nu a oprit conversația aici. ”Aia era. Toate defectele le avea sărmanul Bradley Cooper. Nimic nu avea, nici nu știe să gătească, e și… Nici nu mai zic. Doamne, dar nici să nu-l chemați”, mai adăugat ea.

Răzvan Fodor a încercat să întoarcă lucrurile în favoarea sa și a propus ca Bradley Cooper să nu vină singur, ci alături de Lady Gaga.

”Să o tragă Fodor la tigaie un pic”, a spus ea, iar Răzvan Fodor a continuat: ”Hai încoace, să-ți pun niște jalapeno la chiloți”.

După ce și-au dat seama că discuția a degenerat și are o tentă de gelozie, Irina Fodor a preferat să o încheie rapid. ”Exagerezi, eu am zis doar să-mi gătească, tu ai ajuns la…”, a mai adăugat vedeta de la America Express.