Adrian Mutu a dezvăluit abia acum de ce a divorțat de Alexandra Dinu. Ce i-a făcut aceasta în doar 3 ani de căsnicie

08 nov. 2021
Adrian Mutu a dezvăluit abia acum de ce a divorțat de Alexandra Dinu. Ce i-a făcut aceasta în doar 3 ani de căsnicie

Alexandra Dinu era considerată drept una dintre cele mai frumoase femei din România când i-a spus DA lui Adrian Mutu. Acesta era în culmea gloriei la acel moment și juca la echipe mari de fotbal. Cei doi s-au căsătorit când erau foarte tineri. Ea avea doar 22 de ani, iar el 24. S-au iubit mult, dar mariajul a fost foarte scurt.

Adrian Mutu a povestit abia acum, în cadrul unui podcast cum a decurs relația lui cu fosta jurată de la Românii au talent. El spune că și-au păstrat un respect reciproc și se bucură că amândoi sunt bine și că și ea a reușit să-și pună bazele unei cariere solide.

Alexandra Dinu își dorea mai mult atenție din partea fotbalistului, care era foarte curtat de femei. Faptul că erau plecați în străinătate, a contribuit la distanțarea dintre ei. El era plecat, iar ea își petrecea mult timp singură, apoi se supăra că el nu-i oferă iubirea de la început.

Din căsătoria aceasta a rezultat un băiețel, Mario, care acum este un adolescent superb, pasionat de baschet. Mult timp a avut probleme de sănătate, iar mama lui și-a dedicat întreaga viață lui. Ea nu s-a mai recăsătorit.

Alexandra Dinu nu s-a mai recăstorit niciodată

În schimb, Adrian Mutu, la doar doi ani de la divorț s-a căsătorit cu Consuelo, cu care are două fete. Opt ani a durat și acest mariaj, iar apoi a apărut inevitabila despărțire.

În prezent, fostul fotbalist este căsătorit cu Sandra, fosta Miss România. O altă femeie extrem de frumoasă pe care a cucerit-o și care i-a dăruit și un copil.

”Din cauza tinereții, eram amândoi tineri, când începi să crești și să te maturizezi idealurile se schimbă, începi să privești din alt unghi, încep neînțelegerile, iar noi am pus capăt atunci că eram foarte tineri, eram plecați în străinătate singuri. Alexandra a rămas, și-a făcut carieră și ea, amândoi am mers pe drumuri diferite. Mă bucur că ea și mai ales eu am ajuns bine”, a fost răspunsul lui Adrian Mutu la întrebarea de ce a divorțat de Alexandra Dinu.

Până acum nu abordase niciodată subiectul în public. Ea a suferit foarte mult în momentul despărțirii.